Sponsor Yazılar

Ataşehir’in Her Noktasına Aynı Gün BEKO Servis Hizmeti

beko-servisBeko markası dünya çapında da yaygın olan, özellikle ülkemizde vatandaşlarımız tarafından özellikler tercih edilen, kalitesini ve marka güvencesini çoktan ispatlamış bir kuruluş olarak elektronik ev aletleri sektöründe hizmet vermektedir. Beko ürünleri arasında tüm evlerin olmazsa olmaz eşyaları buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, termosifon, elektrikli şofben, mutfak robotlar gibi beyaz eşya ve küçük ev aletleri kategorisine giren aletlerin yanı sıra diğer elektronik aletler de bulunmaktadır. Doğal olarak bu cihazlar zaman zaman arızalandığı ya da bakım gerektirdiği zaman Beko kullanıcısı olan sizlerin özel teknik servis tercihinizdeki kalite de oldukça önemlidir.

Firmamız Özel Beko Servis Ataşehir olarak İstanbul’da Beko marka elektronik eşyalarınız için ihtiyacınız olan tüm özel teknik servisinizi sizlere sunmaktan memnuniyet duymaktayız. Kurumsal ve profesyonel bir yapılanma içerisinde olan firmamız hizmet kalitesine çok dikkat etmekte ve Beko kullanıcılarının işlerini kolaylaştırmak için çalışmaktadır. Bu doğrultuda hızlı servis ilkemiz son derece önemlidir. Aynı gün servis hizmetini de sizlerle firma olarak buluşturduktan sonra aldığımız geri bildirimler sayesinde her geçen gün daha iyiye gitmeye devam etmekteyiz. Uzman kadromuz tüm teknik süreçte hizmet vermekte ve profesyonel bir biçimde işlerini yapmaktadırlar. 7/24 yani
haftanın her günü ve her saati ulaşma imkanı bulabildiğiniz çağrı merkezimize merak ettiğinizher şeyi danışabilmektesiniz. Bunların yanı sıra verdiğimiz servis 1 yıl garantili olarak sizlere sunulmaktadır.

Parça değişimi yapılması gereken durumlarda sahte parçaları değil % 100 orijinal parçaları tercih etmekteyiz. Uzman kadromuzun tecrübesi eşliğinde uygulanacak olan her işlem firma güvencemiz altında yer almaktadır. Özel Beko Servis Ataşehir servisini almak için yapmanız gereken tek şey bize irtibat adreslerimizden kolay bir biçimde ulaşmaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir