Sosyal Medya

Son İnstagram Güncellemesi Yenilikleri

İnstagram Güncellemesi

Sosyal medya denince ilk akla gelen uygulamalardan biri olan İnstagram, resim paylaşımı yapılabilen oldukça popüler bir uygulama. Bu uygulamayı bilgisayarda, tabletlerde ya da akıllı cep telefonlarında kullanabiliyoruz. iOS için gelen yeni İnstagram güncellemesi birçok yeniliği beraberinde getirdi. Kısa bir süre sonra benzer bir güncellemenin Android cihazlarda da olacağını haber verelim.

Son İnstagram güncellemesi ile beraber başka ek uygulamalar ile görebildiğiniz bazı özellikleri doğrudan İnstagram güncellemesi üzerinden görebileceksiniz. Daha önce InstaFollow uygulaması sayesinde bizim takip ettiğimiz, fakat bizi takip etmeyen kullanıcıları görebiliyorduk. Bu da birçok açıdan işimize yarıyordu; fakat ekstra bir uygulama kullanmak hem zaman; hem de hafıza açısından pek de iyi sayılmazdı. Artık İnstagram üzerinden sizin takip ettiğiniz, fakat sizi takip etmeyen kullanıcıları görebileceksiniz. Kişi listenizde yer alan ve takip ettiğiniz kişiler ‘’Following’’ olarak gösterilecek. Eğer kişilerinizde bir kullanıcının alt bilgisinde ‘’Following’’ ibaresi varsa, bu kişiyi takip ettiğiniz anlamına gelir; fakat bu kişi sizi takip etmiyor. Eğer kişilerinizde bir kullanıcının alt ibaresinde ‘’You Follow Each Other’’ bilgisi varsa bu kişi de sizi takip ediyor demektir.

İnstagram Güncellemesi ile gelen tek yenilik bu değil elbette. İnstagram fenomenleri ve ünlü kişilerin kullanıcı adının yanında takipçi sayısı da yer alacak. Belli bir kullanıcı sayısına erişmiş olan kişilerin kullanıcı adlarının hemen yanında bu ibareyi gördüğünüzde şaşırmayın. Yüksek takipçi sayısına sahip İnstagram kullanıcılarının kullanıcı adlarının yanında artık takipçi sayıları da yer alacak. Son İnstagram güncellemesi, şuan sadece iOS destekli cihazlara geldi. Yakın bir zamanda Android cihazlar için de aynı güncellemenin geleceğini söyleyebiliriz. Bu yeni özelliklerle birlikte İnstagram uygulamasının daha kullanışlı hale geldiği aşikâr.

İnstagram Güncellemesi
İnstagram Güncellemesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir