İncelemeler Oyunlar

Yeni Call of Duty İçin İlk Resmi Duyuru Geldi!

Bu yıl CoD yapımı için koltuğu devir almış olan lnfinity Ward, 2016 yılında yepyeni bir Call of Duty oyununun geleceğini duyurdu.

Uzun yıllardır FPS oyunlar arasında efsane olarak devam etmekte olan Call of Duty serisi bu sene serinin en çok sevilen yapımcılar arasından biri olan lnfinity Ward tarafına geçiş yaptı. Bu da şu demek oluyor ki Ghosts 2 ya da Modern Warfare 4 göreceğiz. ( veya yepyeni bir seri ) Hangisi olduğun hnüz belli olmasa da resmi duyuruyu ilk önce yapmış olan lW firması, Call of Duty efsanesinin kaldığı yerden devam edeceğini Twitter üzerinden resmi olarak duyurdu.

Şimdiden bahsettiğimiz gibi Ghosts 2 ya da MW4 arasındaki tartışmaları başlatmış olan oyun noktasında genel talep MW4’ü istemekte gibi görünse de şahsen biz Ghosts 2’nin geleceğini tahmin etmekteyiz.

Heyecanla ve merakla beklemiş olduğumuz yapım için yıl sonlarına kadar daha beklememiz gerekeceği belli elbet, ama lnfinity Ward gibi ellerinden çok iyi işler çıkarabilmiş olan ekibin bu iyi işleyişini bozmadan devam edecektir.

Peki ya sizlerin yeni gelecek olan CoD serisi hakkındaki beklentileriniz nelerdir ? Sizde Ghosts 2 mi gelir, yoksa MW4 mü ? Cevaplarınızı yorum olarak bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir