Oyunlar

Ubisoft oyunları Steam’e geri döndü ve büyük ilgi gördü!

UBİSOFT 2019 yılında aldığı bir karar ile oyunlarını sadece kendi mağazası   Games STORE’DA sunuyordu. Uzun yıllardır UBİSOFT tarafından ortaya konan yapımları STEAM’DA göremiyorduk. Ancak artık bu durum Aralık ayı ile birlikte son buluyor.

ASSASSİN CREED VALHALLA ve diğer UBİSOFT oyunları STEAM kendisine yer buluyor

UBİSOFT oyunları, 6 Aralık 2022 tarihinde sunulacak olan ASSASSİN CREED VALHALLA ile başlayarak STEAM geri dönüyor. UBİSOFT karar değiştirerek yaklaşık 3 yılın ardından içeriklerini tekrar STEAM yer verecek. Bilindiği gibi ASSASSİN CREED VALHALLA daha önce EPİC Game STORE’DA sunulmuştu.

STEAM geri dönecek olan diğer UBİSOFT oyunları arasında ise ANNO 1800 ve oynaması ücretsiz Roller CHAMPİONS yer alıyor. Bu oyunların ise henüz STEAM mağazasında yer almadığını belirtmekte fayda var. Bu oyunlar için henüz bir açıklama yapılmamış olsa da kısa süre içerisinde onları da STEAM görmemiz sürpriz olmaz.

UBİSOFT ve STEAM arasında yaşanan gerginlik sonunda bitmiş gibi görünüyor. Alınan bu kararın ardından UBİSOFT imzalı diğer yapımların da yakın zamanda STEAM üzerinde görmeyi bekliyoruz. Bu üç oyun dışında ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

UBİSOFT oyunlarının farklı platformlarda kendisine yer bulması OYUNSEVERLERİ için de önemli bir avantaj olacaktır. UBİSOFT içeriklerinin STEAM’E gelmesi ile birlikte  uyumluluğunun da sağlanması bekleniyor. Böylelikle oyuncular başta ASSASSİN CREED VALHALLA olmak üzere diğer UBİSOFT yapımlarına da ulaşabilecekler.

UBİSOFT neden karar değiştirerek yeniden STEAM’E döndüğünü şimdilik bilmiyoruz. Her ne olursa olsun bu gelişme OYUNSEVERLERİ kesinlikle mutlu edecektir. Peki siz UBİSOFT oyunlarının STEAM’E dönmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir