Oyunlar

En Çok Oynanan Online Bilgisayar Oyunları Hangileri?

En çok oynanan online bilgisayar oyunları hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz kısaca 2014 yılını ele alabiliriz. Genellikle online oyun tercih eden bireylerin League Of Legends oyununu tercih ettiği görülmektedir. Toplamda online oyun sistemleri arasında en çok tercih edilmiş olan oyunlar arasında yer almaktadır. %24.81 düzeyde bir paya sahip olduğu bilinmekte olan League Of Legends oyunu Aralık ayında Raptr’a göre lider seçilmiştir.

World of Warcraft oyunu da en çok tercih edilen oyunlar arasında yer alıyor. World of Warcraft oyununu Raptr’a göre %16.37 oranda oynanma payına sahip olduğu göz önünde bulundurulmakta ve böylece World of Warcraft oyunu en çok tercih edilen 2. oyun olarak görülmektedir.

En Çok Oynanan Online İkinci Oyun: World Of Warcraft

DOTA 2 oyunu oynamak isteyen insanlar ise en çok tercih edilen 3. oyun olarak göz önünde bulundurmakta ve toplamda oynanan oyunlar arasında 3. sırada yer alması %6,4 pay ile sıralamaya girmiş olduğunu göstermektedir.

En Çok Oynanan Üçüncü Oyun: DOTA 2

Counter Strike: Global Offensive oyunu ise en çok oynanmakta olan 4. online oyun olarak görülmektedir. %5.61 paya sahip olması ile bilinmekte olan bu oyun insanlar üzerinde önemli bir etki yaratmıştır.

En Çok Oynanan Online Dördüncü Oyun: Counter-Strike: Global Offensive

Smite ise en çok oynanmış olan online bilgisayar oyunları arasında %3.81 oran ile 5. sırada yer almıştır. Türkiye genelinde ve dünya genelinde pek çok insan tarafından tercih edilmiş olan bu oyunları Dragon Age: Inquisition oyunu, Hearthstone: Heroes of Warcraft oyunu ve Minecraft oyunu izlemektedir. World of Tanks, Battlefield 4, ArcheAge, Diablo III gibi oyunlar da izleyenler arasında yer ediniyor.

En Çok Oynanan Online Beşinci Oyun: Smite

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir