Oyunlar

DC’nin Yeni Oyunu Gotham Knights’ın Sistem Gereksinimleri Açıklandı

DC’nin FanDome etkinliğinde tanıtılan ve pek çok Batman hayranını üzen Gotham Knights’ın minimum sistem gereksinimleri belli oldu. Görünüşe göre oyun pek çok sistemi zorlayacak.

Geçtiğimiz ağustos ayında düzenlenen DC FanDome etkinliğinde tanıtılan Gotham Knight, Batman Arkham serisinin hayranlarını âdeta ikiye bölmüştü. Bazı oyuncular Gotham Knights’ın Arkham serisinin ruhani devamı olacağını savunurken bazıları ise oyunun hikayeyle alakası olmayan bir para basma makinesi olduğunu iddia etmişti.

Geçtiğimiz yıl oyun hakkında detaylı bilgiler ortaya çöıkmıştı ve pek çok Batman hayranı, büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Bugün ise oyunun PC oyuncularını hayal kırıklığına uğratacak sistem gereksinimleri açıklandı.

Gotham Knight bize ne sunuyor?

Her ne kadar “yeni Batman oyunu” olarak bilinse de Gotham Knights aslında Batman’le pek alakası olmayan bir oyun. Zaten yayınlanan fragmanlarda da oyunun Batman’in ölümü ile başladığını görüyoruz. Gotham’ın şövalyesi Batman’in “sözde” ölümünden sonra Gotham şehrindeki suçla savaşı, Batman’in zaman zaman yardımcılığını yapan “yan karakterler” devam ettirmeye çalışacak. Robin, Nightwing, Batgirl ve Red Hood olmak üzere dört adet oynanabilir karakter barındıran Gotham Knights, tek kişilik modunun yanı sıra iki kişi co-op olarak da oynanabilecek.

Gotham Knights ile ilgili bir diğer güzel detay ise oyunun açık dünya olacak olması. Açık dünya ile de belli başlı bazı rol yapma elementleri de oyunda yer alacak. Düşmanların ve oyuncuların seviyeleri olacak ve görevlere giderken açık dünyadaki yan görevlerde seviye atlayabileceğiz. Ayrıca açık dünyanın en büyük getirisi de loot yapma ve bulduğumuz parçalar sayesinde Batman teknolojilerini geliştirebilmemiz olacak.

Gotham Knights sistem gereksinimleri

Bugün yapılan bir açıklamada oyunun minimum sistem gereksinimleri açıklandı. Gereksinimlere baktığımızda oyunun 1080p 60 FPS’te çalışacak şekilde ayarlandığını görüyoruz. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinin ise yine aynı şekilde 1080p 60 FPS’e göre ayarlandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir