Nasıl Yapılır

Youtube Equalizer Ayarı Nasıl Yapılır?

Youtube, dünyada en çok tıklanan video paylaşım sitesidir. Bu sitede yerli veya yabancı on binlerce kısa video, dizi, film, müzik videolarını izleyebilirsiniz. Youtube, internet kullanıcıları arasında en çok kullanılan sitedir. Yemek tarifleri, sağlık videoları, eğitim videoları, dini videolar gibi birçok bilgiye sahip olabilirsiniz.

Youtube Equalizer Ayarı ise youtube sitesinde oynatılan genellikle müzik videolarının, eq ayarlarını yapmak içim sıklıkla kullanılan bir uygulamadır. Youtube equalizer sayesinde, çok aletli bir müzik videosunu izlerken, dilediğiniz gibi ayarları düzenleyerek, kulağa daha hoş gelen bir müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Bas  ve treble ayarlarını dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Youtube Chrome Equalizer Ayarı Nasıl Yapılır?

  1. Google arama çubuğuna, Audio EQ yazmalısınız.
  2. Arama sonucunda, ilk sırada çıkan, Audıo EQ Chrome Web Store, Google yazısı yazan siteyi seçmelisiniz.
  3. Açılan sayfada, otomatik olarak bir pencere açılır. Ve Açılan pencerede sağ üstte yer alan, mavi ile yapılmış olan Chrome’a Ekle seçeneğini işaretlemelisiniz.
  4. Google Chrome sayfasını açtığınızda, üç çubuğun yan yana olduğu audio eq seçeneğini işareti ortaya çıkar.
  5. Google Chrome’da Youtube sayfasını açtığınızda, herhangi bir müzik videosunu açın. Video açıldıktan sonra, üstte yer alan Audıo Eq işaretini seçin. Ardından da, karşınıza çıkacak olan 10 özel çubukta bulunan işaretleri aşağı, yukarı çekerek videoda yer alan, treble ve bas ayarlarını değiştirebilirsiniz.

2 thoughts on “Youtube Equalizer Ayarı Nasıl Yapılır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir