Nasıl Yapılır

Twitter Sahte Takipçileri Bulma

Twitter son yılların fenomen eğlence sayfası. Takipçiler, takip etmeler ve paylaşımlar. Her şey bu site üzerinde gerçek oluyor. Kullanıcılar bir konuda dertli. “ Sahte Takipçi” olayı insanların canını sıkıyor. Sahte Takipçiler çok zor tespit ediliyor. Ama Twitteraud Uygulaması sayesinde, sahte takipçileri anında yakalayacaksınız. Sahte takipçiler bu site üzerinde yakalanıyor. Yapmanız gereken bu site üzerine giderek, hesap giriş bilgilerini yazın ve anında Sahte hesaplardan kurtulmuş olun.
Twitteraud Sitesine gidin. Buradan size verilen bilgileri yerine getirmeniz gerekecek. Ana sayfa da yer alan Adres isteme Linkine, kendi adres Linkinizi kopyala yapıştır yapın. Güvenlik açısından bir tehditi var diye asla düşünmeyin. Twitter üzerinden sizi sahte bir şekilde takip edenlere artık erişeceksiniz. Casus takipçiler olarak adlandırılan bu kişiler, sizi takip eder ama sizin haberiniz olmaz. Aslında bu bir Güvenlik açığıdır. Ancak bu site sayesinde kolayca Casus takipçileri yakalayacak ve anında onları engelleyeceksiniz.
Twitteraud Sitesi, çok güvenilir bir sitedir. Bu nedenle de güvenle bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Bu site üzerine Link gönderimi yaparak, çok kolay bir şekilde Casus korsanları engellersiniz. Sizi takip eden ama sizinde bundan haberiniz olmadığı sahte hesaplara direkt ve etkili bir şekilde erişmek için, bu resmi site üzerine gidin ve rahatlıkla engelleme yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir