Nasıl Yapılır

Odin Kullanarak Android Yazılımı Güncellemek

Android telefon kullanıcıları , gerekli yazılımları telefona yüklerken sıkıntı yaşarlar. Bu sıkıntıları ana nedeninde, doğru programın seçilmemesi ve uygulama olarak yanlış tercihler yapılmasından kaynaklı olur. Odin Programını duymuşsunuzdur. Odin sayesinde Android yazılımları kolayca yüklerken, aynı zamanda Odinin içeriklerinden faydalanarak, her türlü değişik yazılım ve büyük uygulamaları da yükleme yaparsınız.

Odin Programını İndirin ve Kurun

Odin, İnternet üzerinden güvenli bir şekilde indirebileceğiniz bir uygulama. Uygulamayı indirdikten sonra kurunuz. Ama burada dikkat edilmesi gereken husus, Telefonla bağlantılı, yani uyumlu bir sürümün olmasıdır. Eğer uyumlu olmayan bir Odin sürümü inerse, telefonla anlaşmazlık yaşanır. Odin programını doğru şekilde bulduktan sonra kolayca yükleyebilirsiniz.

Odin Kurulduktan hemen sonra, telefonu da PC üzerine bağlayın. Zaten direkt olarak Odin programını sistemi bulacaktır. Şimdi gelelim Yazılım yüklenmesine;

– Odini Açın, Re-Partition kısmı kesinlikle işaretli Olmasın arkadaşlar

PDA yazısına tıklayın ve oradan tar uzantılı dosyayı seçelim

– Telefon kapalıyken; Ses Kısma-Home-Telefon Açma Tuşuna basılı tutun. Buradan ekran gelene kadar bunu yapın. Zaten Sarı şeklinde Dowland ekranı gelir. Sonra Telefonun “ Ses Açma” tuşuna basınız.

– ID-COM yazan kısım SARI renk olduysa, aşağı da bulunan STAR düğmesine basın ve kurulum gerçekleşsin.

Android Telefonlarda artık yazılım güncellemesini bu şekilde yaparak, daha kolay ve pratik bir yol üzerinden kurmuş olursunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir