Mobil Teknoloji

OnePlus 2 “Android Amiral Katili” Resmi Olarak Tanıtıldı

OnePlus, ilk çıkardığı telefonuyla ses getirmiş, özellikle uygun fiyatına karşın sunduğu hizmetlerle müşterilerinin sevgisini kazanmıştı. Bir üst seviye olan ve merakla beklenen OnePlus 2, nam-ı değer “Android Amiral Katili” resmi olarak tanıtıldı.

OnePlus 2 gene beğenilecek özellikleriyle dikkatleri şimdiden çekti. Kısaca teknik özelliklerine değinecek olursak;

Ekran Büyüklüğü: 5,5 inç Full HD

İşlemci: 64 bit Qualcomm Snapdragon 810 SoC

RAM: 3 GB ve 4 GB LPDDR4

Hafıza: 16 GB / 64 GB (microSD kart girişi yok)

Çift SIM Kart: Var

Parmak İzi Okuma: 5 parmağa kadar var.

Arka Kamera: 13 MP 4K video çekimi. 720p yavaş çekim.

oneplus 2 tanıtıldı

OnePlus 2’nin ana rengi Kumtaşı Siyahı olacak. Fakat ürünün ayrıca siyah zerdali, gül ağacı, bambu ve siyah kevlar renkleri de olacak. OnePlus 2, Amerika’da 11 Ağustos tarihinde satışa çıkarılacak. Ürünün fiyatları ise 16 GB olanı 329 $, 64 GB olanı ise 389 $ olacak. Samsung Galaxy S6 ile benzer özellikler içeren bu ürünün fiyatı yaklaşık olarak Samsung Galaxy S6’nın yarısı kadar. Dolayısı ile gene kullanıcılar oldukça kar edecek.

oneplus 2 özellikleri

Ayrıca OnePlus One’da olan düşük ışık kalitesi gibi birçok sorunda giderilmiş. OIS ve lazer otofokus gibi özellikler sayesinde daha canlı bir görünüm elde edilmiş. İşletim sistemi olarak da OxygenOS kullanılan cihazda ekrana çizgiler çizerek de işlerinizi halledebiliyorsunuz. Kısacası her açıdan beklentilerin üstünde bir telefon olacak. Bizde yaratacağı etkiyi bekleyip, göreceğiz.

oneplus 2 fiyatı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir