Mobil Teknoloji

Huawei, Samsung’un Üstüne Oynuyor

Cep telefonu reklamında devasa bir rekabet var. Bu muhalefet bazen biraz acımasız olabilir. Uzunca bir süredir, Samsung’un yeni plan hattını, ekranda açılan bir kameraya eşlik edecek olan Infinity-O’yu tartışıyorduk. Hatta Galaxy S10’un nihai kaderini bu yapıyla paylaştık.

Her şeyin ayarlandığı şekilde çıkma şansı, Samsung, kamera açılışıyla birlikte bu yapı hattını kullanan ilk kişi olacaktı. Belki de Huawei’nin en son hamlesiyle Güney Koreli inovasyon goliatının planları etrafta dolanır.

Bir gün önce geliştirilen bir bildiride, Huawei’nin Infinity-O yapısına benzeyen bir planla başka bir cep telefonu ilan edeceğini keşfettik. Gerçekten de, bu gizli model hakkında bir başka yayın birkaç gün önce dağıtıldı. Yayın diyor ki üm Aralık ayında yayınlanmak üzere gelecekte başka bir hamle yapalım. Dahası, uzayda göze çarpan nokta, ek olarak, ekrandaki kamera açıklığına da değinmektedir.

Şu anda, Aralık ayında Huawei’nin gözlerinin istisnai bir duruma dönüştürülmesinin toplamı. Muhtemelen Çinli yapımcı, Samsung’un Infinity-O yapısı gibi bir telefon görecektir. Huawei’nin bu hareketi, Samsung’un uygun yanıtından sonra ek olarak farklı bir ilgi konusu. Bu nedenle, arkanıza yaslanıp izleyeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir