Mobil Teknoloji

Canon Powershot SX540 tanıtımı

Kanalınızda video sayısının daha fazlası olmasını ister misiniz? Zevkle video oluşturmak ve son derece kaliteli yapımlar ortaya çıkarmak size de iyi gelmez mi? O zaman önceliği iyi ve kaliteli ekipmanlara vermelisiniz. Kesinlikle çok daha dikkatli olmalı ve en iyi şekilde ekipman seçimi yapmalısınız. Tabii en başta kaliteli bir kamera gelecektir. Peki alabileceğiniz kaliteli kameralar arasından hangisini seçeceksiniz? Eğer bu konu hakkında bilginiz yoksa, biz size Canon Poweshot Sx610 öneririz. Gerçekten farklı bir yapıya sahip olduğunu ve dilediğiniz gibi videolar oluşturmanızı sağlayacaktır.

Son dönemlerin en çok rağbet gören kameralarından biridir. Sizin işinizi en iyi şekilde görecektir. Eğer hakkında daha fazla bilgi almak ve özelliklerini öğrenmek istiyorsanız, siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz Canon Powershot Sx610 incelemesi konusunu detaylıca okuyabilirsiniz. Böylece istediğiniz içeriğe ulaşmış ve hakkında bol bol bilgi almış olabilirsiniz.

Canon Powershot Sx610 Özellikleri

En çok merak edilen kameralardan biri Canon Powershot Sx610’dur. Farklı özellikleri bünyesinde barındırıyor olması ve boyunun cepte taşınabilecek kadar küçük olması, sizler için ideal bir seçim olduğuna işarettir. Eğer ki Canon Powershot Sx610 özellikleri hakkında bilgi almak isterseniz, hemen yazının devamında yer alan maddeleri inceleyebilirsiniz.

  • Son derece ince bir tasarımı bulunmaktadır. Cepte taşınabilecek kadar küçüktür. Bu da dilediğiniz her yere hiçbir sorun yaşamadan götürebileceğinizi göstermektedir.
  • 18x süper zum yapabilmektedir. Bu da görüntü kalitesinde bozulma yaşamadan çok uzaktaki noktaları bile net bir şekilde çekebilmenizi sağlayacaktır. Özellikle videolarını iç mekandan bağımsız şekilde hazırlayanlar için son derece büyük bir avantajdır.
  • Akıllı optik görüntü sabitleyici özelliği bulunmaktadır. Yani bundan sonra kameranın titremesi bile sizi etkilemeyecektir. Her zaman daha net sonuçlar elde edebileceksiniz.
  • Otomatik zum özelliği bulunmaktadır. Tek bir tuş ile saniyede tüm insanları kadraj içerisine alabilmektedir. Bu da daha geniş açılı bir çekim anlamına gelmektedir.
  • Wi-Fi özelliği bulunmaktadır. Bu da montajsız olarak, anlık şekilde sosyal medyada paylaşım yapmanıza imkan vermektedir. Doğal olarak herhangi bir montaj olmadan video paylaşmak isterseniz, bunu rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • Poster boyutunda görüntüler almanızı sağlamaktadır. Tam olarak 20.2 Megapiksel görüntü alabilmektedir. Bu da çok daha güzel ve şaşırtıcı çekimler anlamına gelmektedir.
  • Gece karanlığında bile video çekseniz, en iyi anlarınızı aklınızda olduğu şekilde videolara alabileceksiniz. Her türlü ışık seviyesinde, yardımcı bir ışığa gerek kalmadan harika çekimler yapabilmektedir.
  • Son kalite ile 36x’e varan zoom özelliği sunmaktadır. Daha uzak ve daha yakın artık sizin için bir mesafe anlamına gelmemektedir.
  • 1080p olarak video kaydı almanızı sağlamaktadır. Mikrofonu gerçekten oldukça kalitelidir. Harici bir mikrofon kullanmanıza bile gerek bırakmaz.

Okurlarımız için Canon Powershot Sx610 hakkında pek çok farklı bilgi verdik. Burada bulunan özellikler doğrultusunda alınabilir olduğu açıkça görülmektedir. Eğer ki siz de daha uygun fiyatı bulunan ve oldukça kaliteli olan bir kamera istiyorsanız, kesinlikle seçebilirsiniz. Peki fiyatı hakkında bilginiz var mı?

Canon Powershot Sx610 Fiyatı

Genel özelliklerine baktığımız zaman gerçekten kaliteli bir kamera olarak öne çıkan Sx610, farklı noktalarda değişik satış fiyatlarına sahiptir. Bu nedenle söylemeliyiz ki siz de satın almak istiyorsanız, birkaç farklı noktaya bakmalısınız. Böylece en ideal fiyatı bulabilirsiniz. Peki ama Canon Powershot Sx610 fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fiyat: Şu sıralar 825 TL ile 875 TL arası bir satış fiyatına sahiptir. Tabi alacağınız yerleri iyi seçerseniz, çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Bu da istediğiniz gibi erkenden kullanmanıza vesile olabilir. Ayrıca ürünün garantisi de bulunmaktadır. Aldıktan sonra yanında bilgilendirme şeklinde gelecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir