İncelemeler

Xbox Güncellemesi

Oyun dünyasının en önemli cihazlarından biri olan ve şu sıralar Sony tarafından satışa sunulan PS4 konsolu ile büyük bir rekabet içerisine giren Xbox One, Mart ayı itibariyle güncellenmiş olacak. Ürünü her ay güncelleyen ve birtakım yeni özellikler sunmayı ihmal etmeyen Microsoft, bilindiği üzere her yeni ayda yeni bir sistem güncellemesi yayımlıyor. Bir süredir beklenen mart ayı güncellemesi ise detayları ile birlikte merakla beklenen yamalardan biri olarak görülebilir. Zira bunun en büyük nedeni, konuyla ilgili firmanın gösterdiği gizli tutum. Bugüne dek sessizliğini koruyan geliştirici, nihayet yeni bir açıklama yaparak mart ayı güncellemesini detaylandırmış bulunmakta.

Güncellemeye dair detaylı bir açıklama yapmış olan Microsoft, mart ayı ile beraber hayatımıza girecek olan yamanın, özellikle Xbox One geri uyumluluk programı ile ilgili olacağının altını çizdi. Bunun en büyük kanıtlarından biri ise daha fazla Xbox 360 oyununun bu ay ile birlikte Xbox One desteğin, arkasına alacak olması. Microsoft, bahsi geçen programa yeni oyunlar ekleyerek mart ayının verimli geçmesini sağlayacak. Bunun dışında Twitch yayıncıları için devreye alınan party chat, sessize alınarak rahatsız edilmekten kurtulunabilecek kulaklık ve hoparlör kontrol imkanının genişlediğini söyleyebiliriz. Keza aynı gelişmeyi DVR köşesinde de gerçekleştiren Microsoft, konsol üzerinden süre sınırlaması yapmaya artık izin veriyor.

Bugün itibariyle hayatımıza girmiş olan güncellemeyi cihazınıza kurmayı ihmal etmeyin. Henüz ekranda güncelleme belirlememiş ise biraz daha beklemeniz gerekebilir, bilginiz olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir