İncelemeler

Polaroid Cep Telefonları Çıkıyor

Bir zamanların efsane fotoğraf makinesi üreticilerinden biri olan Polaroid,Polaroid Akıllı Cep Telefonu teknoloji dünyasında ses getirmeye geliyor; yalnız bu defa fotoğraf makinesi ya da kamera ile değil, hayatımızın olmazsa olmazı akıllı telefonlarla. Polaroid Akıllı Cep telefonlarının piyasaya çıkacak olması teknoloji sektörünün hareketlenmesine neden oldu. Bir zamanlar anında baskı olanağı sunan fotoğraf makineleri ile adından söz ettirmiş olması, Polaroid’in bu hamlesini daha da özel kılıyor.

Snap ve Polaroid Power isminde 2 adet akıllı cep telefonu ile piyasayı sallamaya hazırlanan Polaroid firmasının Polaroid Akıllı Cep telefonları şimdiden oldukça merak ediliyor. Özellikle bu akıllı telefonların görüntü, kamera ve video özellikleri fazlasıyla merak edilmekte. Fotoğraf makinesi ve kamera alanlarında devrim yaratan Polaroid, muhtemelen bu telefonlarda da kamera özelliklerine fazlasıyla önem vermiştir. Bu düşüncede olanlar, akıllı telefon alma fikirlerini bir müddet daha ertelemeye karar vermiş gibi görünüyor. Çoğu kişi, en azından Polaroid cep telefonlarının çıkacağı bahar dönemine kadar akıllı telefon almayı düşünmüyor.

Polaroid Power isimli akıllı telefonun bazı özellikleri şu şekilde; Hd ekran, 8 çekirdek işlemci, 3 GB RAM, 13 Mp ön, 8 Mp arka kamera desteği, 6 inç ekran, microSD kart ve 32 GB dahili hafıza. Polaroid Power fiyatının 250 dolar civarında olması bekleniyor. Polaroid Power, muhtemelen bahar döneminde satışa çıkacak. Bakalım Polaroid tarafından üretilen bu özel akıllı telefon beklenen ilgiyi görecek mi? Bunu hep beraber zamanla göreceğiz.

Kamera, görüntü ve video özelliklerinin daha iyi olabileceği de söyleniyor. Belki de Polaroid, bu 2 akıllı telefonu piyasaya sürdüğünde karşımıza bir sürprizle çıkar. Sonuçta fotoğraf makinesi üretiminde standartları yıkıp geçmiş bir oluşumdan söz ediyorsak bu sürprizlere de açık olmalıyız. Polaroid marka telefonların ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor. Yine de ülkemizdeki Polaroid meraklıların bu haberi sabırsızlıkla bekledikleri kesin. Polaroid Power ve Snap akıllı telefonların ülkemizdeki satışı ile ilgili haber ve fiyat bildirimlerini sizinle mutlaka paylaşacağız, takipte kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir