İncelemeler

Mass Effect Andromeda Yine Ertelendi

Dünya’nın en sevilen RPG serilerinden biri olan Mass Effect, bildiğiniz üzere yeni halkası ile birlikte yeni nesil platformlar için geliştirilmekte. Öncesinde ufak bir görsel ile oyunu görmüş ve ardından resmi duyuru ile karşılaşmıştık. Oyun adına oldukça sessiz bir ilerleyiş kaydeden yapımcı firma, her ne kadar yaptığı her hareket ile gündemi meşgul ediyor olsa da oyununu kapalı kapılar ardında geliştirmeyi ihmal ediyor. Şimdilerde epey büyük bir kullanıcı kitlesi tarafından beklenen Mass Effect: Andromeda, yapılan resmi açıklama ile beraber ne yazık ki size üzülerek ertelenmiş olduğunu açıklıyoruz. Gecikme haberini veren kişiyse yabancı biri değil EA CEFO’u Blake Jorgensen. Yani gecikme haberinin resmiyet taşıdığını söylemek mümkün.

Ayakları yeri basan sağlam bir proje olarak görülen Mass Effect: Andromeda, 21. nesil oyunları arasında belki de en çok merak edilen yapımlardan biri olarak görülebilir. Bunu çok iyi bilen geliştirici firma ise hazırlayacağı oyun ile oyuncuları hayal kırıklılığı yaratmamak daha doğrusu daha başarılı olmak istiyorlar. Bunun adına çalışmalarını sürdüreceklerini açıklayan Jorgensen, maaleseef yeni Mass Effect adlı oyunun ancak 2017 yılında satışa sunulabileceğini belirtti. Firmanın dördüncü finansal çeyrek yılı içerisinde satışa sunulması beklenen yeni oyunun, Ocak – Mart 2017 ayları arasında görücüye çıkması bekleniyor.

Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için geliştirilmekte olan Mass Effect: Andromeda, henüz tam anlamıyla detaylarına kavuşmuş bir yapım değil. Oyunla ilgili yeni bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz, bizi takip etmeye devam edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir