Genel Sponsor Yazılar

Tefal Ütülerin Genel Özellikleri

Tefal Ütülerin Genel Özellikleri

Tefal Ütülerin Genel Özellikleri

Ütü yapmak eskiden bayanların kabusuydu. Tefal ütü modelleri sayesinde ütü çok zevkli hale gelmeye başladı. Yüksek buhar gücü özelliği ile kıyafetler kısa sürede istediğiniz gibi olacak. Kolay kullanım özelliği ile giysileriniz pürüzsüz şekilde ütülenecek. Akıllı özellikleri sayesinde çok rahat edeceksiniz.

Akıllı Tefal Ütü Modelleri

Kordonlu ya da kordonsuz modellerde farklı tasarımlar.  modellerinde şok buhar etkisi. Isı tabanı özelliğinde kendi kendilerini temizleme özelliği. Isı ayarını kendi yaptığı için kumaşları tanıma özelliği. Pamuklu, penye ve tüm giysi kumaşlarını tanıma özelliği. Çelik taban özelliği ise kıyafetlerin yakmadan ütülenmesini sağlar.

Tefal Ütülerde Özel Tasarımlar

İnce sivri uçları sayesinde kumaşların her tarafını eşit ütüleme özelliği. Kumaşlarda parlama ya da iz bırakmaz. Geniş ürün yelpazesinde istediğiniz modeli bulma imkanı. Ütü yapacağınız kumaşın özelliğini otomatik anlar ve yüksek buhar gücü ile yeni alınmış gibi ütülenir. Çok aşırı kırışıklarda ise otomatik şok buhar etkisi devreye girer.

Normal musluk suyu ile çalışır ve kesinlikle kireçlenme yapmaz. Elektrik kordonu kesinlikle sizleri rahatsız etmez. Otomatik su püskürtür ve kırışıklıklar daha kolay açılır. Buhar kazanlı olan modellerde ve tüm Tefal ütülerde kampanya. leke izi olmadan kumaşları rahatça ütüleme. Otomatik kapanma özellikleri sizleri güvenceye alır. Tüm tasarımlarla ekonomik kampanya. Bütçenize uygun bir çeşit mutlaka bulunur. Kalite her zaman sizlerle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir