Genel

MEİZU AİLESİNİN YENİ ÜYESİ BLUE CHARM METAL ‘IN ÖZELLİKLERİ

Ünlü bir Çinli firma olan Meizu, akıllı cihaz piyasasında yükselişi ile adından çokça söz ettirmeye başlamıştır. Blue Charm Metal’ın Özellikleri 21 Ekim’de yapılacak etkinlikte açıklanması beklenirken, tüm özellikleri internete sızmış durumda. Metal bir kasa ile piyasa giriş yapması beklenilen ürün; 5,5 inç ful hd ekranı ile satışa sunulacaktır.

meizu-blue-charm-metal-cihaztv-420x215

2,0 GHZ hızının yanında 8 çekirdekli işlemcisi oldukça önemli bir hız getirecek olmakta ve 2 gb Ram özelliği ile de orta düzey kullanıcılar için gayet profesyonel bir cihaz olacak gibi görünmektedir. Gelen teknoloji haberlerinde 16 gb depolama alanında bulunmakta ve arka kamerada bulunan 13 mp özelliklerinin yanında ön kameranın 5 mp olması kullanıcıları sevindireceğe benzemektedir. 8.2 mm inceliği ile ön plana çıkacak olan ürün YunOS 3.1.6 işletim sistemini de kullanacaktır.

Resmi çıkış tarihi ve çıkış fiyatı, 21 Ekim’de belirtilecek olmakta ve yapılacak teknoloji incelemeleri sonucunda piyasada nasıl bir yer bulacağı da merak konusu olmaktadır.

One thought on “MEİZU AİLESİNİN YENİ ÜYESİ BLUE CHARM METAL ‘IN ÖZELLİKLERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir