Genel Mobil Teknoloji

İPHONE’A BENZETİLEN HTC ONE A9 İÇİN GELEN YENİ SIZINTILAR

Htc piyasalara sürdüğü son ürünü M9 ile aradığını bulamamış ve ısınma sorunları nedeni ile çok fazla eleştiri almıştır. Yonga setinde değişiklik yaparak A9 modeli ile eleştirileri engelleyecek yeni bir cihaz hazırlığında olan Htc, yeni modelinde Snapdragon 615 tercih edilecektir. İphone’a benzetilen HTC one A9 için gelen yeni sızıntılar arasında bellek özelliklerinde 2 gb ram tercih edeceği belirtilmiştir.
Tasarım olarak İphone benzerliğinin yanında Adreno 405 grafik setini de kullanmaktadır. 5 inç ekran boyutu Full hd özelliği ile yüksek özelliklerde olan bir cihaz olacağı belli olmaktadır. 13 mp arka kamerası ve Android 6.0 Marshmallow sürünü ile piyasalarda yerini alacağı gelen teknoloji haberleri arasında bulunmaktadır.
Henüz resmi bir açıklama olmasa da gelen sızıntılara göre yapılan teknoloji incelemeleri cihazın bir önceki modelinden daha yüksek performans sunacağını göstermektedir. M9 da yaşanan sorunların yeni cihaz üzerinde olması engellenmekte ve bu yeni modelle birlikte ısınma sorununun da önüne geçilebileceği düşünülmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir