Genel Teknoloji

INSTAGRAM’DAN YENİ BİR UYGULAMA BOOMERANG

Mobil kullanıcılar her yeni gün farklı uygulamalarla çok daha keyifli cihaz kullanımlarına imza atmaktadırlar. Bunlara eklenen bir yenisi de Instagram’dan yeni bir uygulama Boomerang, haberleri olmaktadır.
Kısa video uygulamaları olarak bilinen programlar oldukça popüler olmaya başladı. Bunlar arasında en çok kullanılanlar arasında Vİne sayılabilir. Kullanıcılar tarafından çok beğenilen bu uygulamalar Gıf, formatında olmakta ve çok kısa videolar olarak tanımlanabilen bu uygulamalar arasında Appleîn sunduğu Live Photos isimli programda kullanıcılarından tam not almıştı. Gelen yeni teknoloji haberlerinde Instagram’ında bu alanda Boomerang uygulaması ile kullanıcılarına bir saniyelik videolar ekleme özelliği sunduğu belirtilmektedir. Kullanım olarak ise sadece video kayıt duşuna dokunmanız yeterli olacaktır. Ve anında sosyal paylaşım platformlarında yayınlayabilme imkanı da oluşmaktadır.
Bu bir saniyelik videonun oluşturulmasında ard arda on adet fotoğraf çeken uygulama, bu fotoğrafları arka arkaya kullanarak videoyu elde etmektedir. Yapılan teknoloji incelemelerinde bu uygulamanın siz durdurana kadar dönmeye devam ettiği de görülmektedir. Özellikle mobil kullanıcıları bu yeni özelliklerle çok daha keyifli kullanımlar elde edecek gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir