Genel İncelemeler

HTC One A9 İncelemesi

HTC Markası “ Akıllı telefon” piyasasından uzak kalmamak için, yeni model üzerinde çalışmalarını son surat devam ettirmekteydi. Sonunda bu hamlesini yaptı. HTC One A9 modeli piyasadaki yerini daha sağlam bir şekilde aldı. Yeni model, bir öncekilere oranla gayet şık ve daha düzgün bir şekilde tasarıma geçirilmiş durumda. HTC markasının bu akıllı telefonu sayesinde, daha çok işlem yapacak ve özellik bakımından iyi bir HTC kullanmış olacaksınız.
Tasarım Şıklığı
Marka, kendi Metal kasasından yine ödün vermemiş. Kasa üzerindeki parlak işlemelerle beraber, telefon size mükemmel bir kullanım sağlamakta. Ele tutuş bakımından da son derece uyumlu. Bu uyumu sayesinde telefonu kullanırken, daha rahat bir tutuş özelliği sizleri bekliyor.
USB 2.0 girişi bulunmakta. Bu giriş telefona ayrı bir hava kazandırmış. Ses seviyesinde ciddi oranda bir artış hakim. Ses 12 bit’den, tam 24 Bit ayarına getirilmiş. Bu ses özelliği iPhone modellerindekinden daha fazla. Ayrıca ses kulağa yankılı değil, ne çalıyorsa aynı ses özelliğiyle geliyor. Parmak Okuyucuya 1 kes hafif dokunuş, telefonun uyku moduna geçmesini sağlıyor. Buda önemli ve ciddi özelliklerden biri gerçekten.
13 MP Kamera ve Çift LED özelliği de telefonda çekim gücüne artı katan en büyük özellik oluyor. Daha güçlü bir donanım, daha iyi kasa ve İşletim sistemi olarak üstün bir performans sizleri bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir