Genel

Honor 80 Pro’nun Akıl Almaz Özelliği ve Fiyatı!

HONOR, geçtiğimiz Kasım ayında HONOR 80, HONOR 80 SE ve kavisli ekran HONOR 80 Pro modellerini tanıttı. Firma, şimdi de HONOR 80 PRO’NUN düz ekranlı modelini görücüye çıkarak. Peki düz ekran tasarımlı HONOR 80 Pro teknik özellikleri neler ve tasarımı nasıl olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Düz ekran tasarımlı HONOR 80 Pro teknik özellikleri

Yeni HONOR 80 Pro, gücünü 4nm sürecinden geçen SNAPDRAGON 8 Gen 1 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.0 GHz Cortex-X2, üç adet 2.5 GHz Coretx-A710 ve dört adet 1.8 GHz Cortex-A510 çekirdeklerine sahip. Ek olarak grafik ihtiyacını da ADRENO 730’la sağlıyor.

Yeni tasarımlı HONOR 80 Pro; 6.67 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında Full HD+ çözünürlüklü OLED ekrana sahip olacak. Telefon, ek olarak 10 bit renk görüntü örneklemesi ve ekran altı parmak izi teknolojisi sunacak.

Düz ekran tasarımlı HONOR 80 PRO’NUN arkasında 160 MEGAPİKSEL ana, 8 MEGAPİKSEL ve 2 MEGAPİKSEL kamera yer alacak. Cihazın ön tarafında da bir tarafında da 32 MEGAPİKSEL ÖZÇEKİM kamerası bulunacak. Akıllı telefon, 66W hızlı şarjla desteklenen 4.800 MAH batarya ile çalışacak. 7,2 mm kalınlığındaki cihazın siyah, yeşil ve pembe renklerde sunulması bekleniyor.

DİGİTAL Chat Station tarafından belirtilen teknik özellikler dışında geri kalanların kavisli ekran tasarımına sahip HONOR 80 Pro ile benzerlik gösterdiği açıklandı. Yeni HONOR80 PRO’NUN ne zaman tanıtılacağı ve fiyat etiketi ise şimdilik belli değil.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? HONOR 80 serisinin tanıtılacak yeni modelini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir