Genel Sponsor Yazılar

EN UCUZ İPAD 2 FİYATLARI

EN UCUZ İPAD 2 FİYATLARI

EN UCUZ İPAD 2 FİYATLARI

            Tablet ve akıllı cihaz alanında en iyi marka olan Apple, tablet alanında da oldukça fonksiyonel özellikler kullanmaktadır. Bu alanda İpad fiyatlarına bakıldığında farklı donanımsal özelliklerin farklı fiyat aralıkları ortaya çıkardığı görülebilecektir. Tercihler arasında bulunan İpad 2; şık tasarımı, geniş garanti kapsamları ve çelik kasası ile kullanıcılarının gözde seçenekleri arasında yer almaktadır. 9,7 inç ekran özelliği ile oldukça büyük bir ekrana sahip olan cihazın 16 GB depolama alanı bulunmaktadır.

HD görüntü özelliği sunulan modelin pil ömrü ise on saat kullanım olmaktadır. Ön ve arka kısımlarında kamera özellikleri bulunmaktadır ve bu özellikleri ile görüntülü konuşma alanında fırsatlar sunmaktadır. 1024*768 ekran çözünürlüğü bulunmakta ve bunun yanında kapasitif ekran özelliğinde olmaktadır. İos işletim sistemi ile kullanılan cihaz 2 çekirdekli bir işlemciye sahiptir. Ram özelliği 512 mb olmakta ve arka kamera özelliği 2 mp olmaktadır. Artan özellikler İpad fiyatları aralıklarının artan özelliklerde değişmesine neden olabilecektir. HDMI çıkışı bulunan cihaz 1 Ghz işlemci hızına sahip olmaktadır.

En uygun İpad fiyatlarını araştırabilmek için http://www.bilio.com/tablet-pc-c4793/apple-ipad/2-16gb-p46379403/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ürünlerin geniş ve kapsamlı olarak özellikleri, fiyat teklifleri, geçmiş dönemlere ait fiyat değişiklikleri ve müşteri yorumlarını aynı ekran üzerinde bularak ürün seçimlerinizi çoklu bilgiler etrafında yapabilirsiniz. Özellikle firmaların sunduğu fiyatların yanında ödeme koşulları arasında da değerlendirmeler yaparak en ideal seçimleri pratik bir şekilde yapma imkanınız olacaktır.

EN UCUZ İPAD 2 FİYATLARI
EN UCUZ İPAD 2 FİYATLARI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir