İncelemeler Nasıl Yapılır

Whatsapp Mesajlarını Google Drive Nasıl Yedeklenir

Whatsapp artık o kadar çok gelişti ki, yeni özellikleri de almaya başladı. Milyonlar tarafından kullanılan ve Facebook tarafından da alındığından bu yana daha çok modern özellikleri taşıyan bu uygulama sayesinde, daha hızlı bir kullanım da yerleşti. Mesaj Yedekleme konusunda biraz zayıf kalmıştı. Yani mesajları yedekleme yaparak, kaybolduğu yada çalındığı zaman oradan almak mümkün değildi. Diğer uygulamalara bu özellikler gelse de, Whatsapp uygulamasına bir türlü gelmemişti. Ama artık geldi. Google Drive Yedeklemesi yaparak, mesajlarınızı ve çok özel iş görüşmelerinizi bu sayfa içerisinde güven altında saklayacaksınız.

Google Driver Nasıl Mesaj Yedeklenir

Whatsapp içerisinde yer alan Sohbetler kısmına geliyoruz. Buradan da, “ sağ üste yer alana 3 Nokta Seçeneklerine” tıklayın. Buradan “ Ayarlar” bölümüne girelim. “ Sohbetler ve Yedekleme” seçeneğini burada göreceksiniz. Buradan kolayca Yedekleme yapacağınız birim olan Google Drive uygulama özelliğini seçerek, kısa sürede yedekleme yaparsınız.

Whatsapp Mesaj yedekleme yapılmadığı zaman, ilerleyen zamanlarda bazı konularda başınız sıkışabilir. Özel bir mesaj belki yanlışlıkla silinmiştir. Yada güncellemelerden sonrada silinmiş olabilir. Bunların yaşanmaması için,kesinlikle yedekleme yapılması lazım. Google Drive üzerinde artık bunu kolaylıkla yapacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir