Sponsor Yazılar

İnstagram Takipçi Sayısını Artırmak

Sosyal medya kullanımı ve bu alanda popüler olmak artık ortamda sürekli sözü geçen kelimeler olmaya başladı. Kısa süre önce facebook sahibi tarafından çok büyük bir meblağ ödenerek alınan instagram filtreleme, fotoğraf paylaşımı ve video paylaşımı yapılan sosyal medya hesaplarının en başında gelmeye başladı. İnstagramda takipçi artırmak ve bu takipçilerin artmasıyla birlikte kişilerin kendilerini çok daha fazla tanıtması her instagram kullanıcısının hayali haline geldi.

instagram takipçi satin al seçenekleri kullanılarak artık istenildiği kadar takipçi satın alma imkanı bulunuyor. Bu sayede instagramda kendisini veya sattığı bir ürünü tanıtmak isteyen kişi daha fazla kendi tanıtımını yaparak daha çok kişiye ulaşabiliyor. 2010 yılından bu yana kullanmış olduğumuz bu platform arkadaş edinmeyi ve paylaşılan videolara resimlere beğeni almayı gerektiren bir program. Görüntüye önem veren kişilerin profil resimlerini çok farklı sunumda verdikleri ve bu şekilde instagram sayfalarına beğeni topladıkları da bilinenler arasında.

instagram beğeni satın al seçeneği ile beğenilerinizi de kolayca satın alarak instagramda daha fazla fenomen olabiliyorsunuz. Sosyal medya hesapları oldukça çeşitli, bazıları sadece haber kaynağı olarak geçerken bazılarında video paylaşımları bazılarında da internet üzerinden telefon ile konuşma ve görüntülü konuşmalar yapılabiliyor. Video paylaşım yapılan kanallardan birisi de çok uzun bir süreden bu yana tanıdığımız youtube, peki youtube kanalları üzerinden para kazanmak mümkün mü?

Youtube platformundan para kazanmak isteyen kişiler öncelikli olarak youtube abone satın al seçeneği üzerinden bir çok aboneye hızlı bir şekilde ulaşabilirler. Ücretli bir şekilde alınabilen youtube aboneleri eğer tanıtım yaptığınız videolar insanların ilgisini çokça çekerse ve kendinizi çok hızlı bir şekilde halka tanıtabilirseniz ücretsiz olarak da kazanılabiliyor. Fakat youtube kanalına abone ol kelimesine her bir seyredici korkarak bakıyor.

Aslında youtube kanalıma abone ol kelimesine tıkladıktan sonra kişiler istedikleri videoları bu alanda birkaç kere izleyebilir ve her zaman yeni eklenmiş olan videolardan da youtube üzerinden haber alabilirler. Kişilerin abone olmak istemesinden dolayı paralı olarak abone yapma sayısı da son zamanlarda arttı.

 

istanbul medyum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir