Sponsor Yazılar

Airsoft Silah Kullanımı

Türkiye genelinde bilinen Airsoft silahlar 6mm’lik uzunluğunda olan BB dediğimiz plastik mermiler atan silahlardır. Kesinlikle öldürücü bir etkisi olamayan silahın sadece gösteriş amaçlı kullanıldığı bilinmektedir. Bir zamanlar ülkemiz de çokça kullanılan airsoft silahlar çocukların ellerindeki silahların tabancaların daha da ileri tiplerinde olmaktadırlar. Tabanca, tüfek makineli tüfek, Sniper Tüfeği gibi pek çok farklı formlarda üretilen silahlar escort istanbul pek çok kişi tarafından da kullanılmaktadır. Airsof silahlar kurnaz üreticler tarafından dünya üzerinde kullanılan popüler silahların neredeyse benzerleriyle birlikte piyasa üzerine barındırıyorlar.

Silah Mekanizması

AEG ve gazlı sistemler olan mekanizmalar otomatik şekilde elektrikli silah olarak karşımıza çıkmaktadır. Adı üzerinde bir elektro motor olan ve motor yardımı ile BB adı verilen mermisiyle silah üzerinden çıkış yapmaktadır. Marka ve üzerinde yazan modele göre değişiklik gösteren ve güçleri olan silah kola kutusuna ateş edildiği zaman kola mekanizmasını delebiliyor. Yani saatte 90 m/sn hız ile gidiyor demek oluyor. Tabanca içerisinde gazlı sistemler dediğimiz itme sistemi kullanılarak öyle mekanizma çalıştırıyor. Paintball silahlarında ki mekanizmaya benzeyen silah mekanizması sadece çevre kullanıcılarından daha az talep gördüğü için yaygın olmamaktadır. Silahların başka bir avantajı ise hareketli bir mekanizmaya sahip olmaları. Airsoft silah mekanizması olan silahlarda ise bu mekanizma yaygın olmamaktadır. Silah içinden çıkan BB tipi mermilerin boyalı alanları da üretilmekte olup bu sayede paintball tipi savaşlarda olabilmektedir. BB tipi mermileri kullanınca painball daki kadar insanın canı yanmasa da bu silahı kullanırken de insanların koruyucu giymeleri şart olmaktadır.

İyice Araştırılmalıdır

İyice araştırmadan alınmaması gereken airsoft silahlar aynı zamanda da silah kullanımı bakımından da birileri tarafından eğitim alınmaktadır. Bu sayede hem silah ile ilgili bilgin olarak hem de yapılan bir araştırmaya göre doğru yerden doğru bir şekilde silah alınmaktadır. Oluşturulan silah yapısıyla ile birlikte en doğru silah doğru yerden alınarak kullanılmalıdır. Bu konu hakkında daha doğru bilgiler en doğru şekilde https://shop.evosports.com/kategori/airsoft-silah-fiyatlariadresine girilerek en doğru ve en detaylı bilgiler alınmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir