Nasıl Yapılır

Twitter Otomatik Video Oynatma Nasıl Kapatılır

Twitter artık daha gelişmiş ve daha çok özelliklere sahip bir uygulama. Twitter üzerinde yer alan bazı uygulama yada dosyaları kullanmak içinde bazı ayarlar gerekir. Örneğin Video izlenmesi. Videolar bazen ana ekranda otomatik olarak açılıyor. Yani siz izlemek istemiyorsanız ama Video kendiliğinden açılmış oluyor. Bu tür video uygulamaları da gerçekten can sıkmakta. Otomatik oynayan Videoyu kapatmakta mümkün. Bunun için birkaç özel ve kolay adım izleyerek, kısa sürede Twitter üzerinde olan bu özelliği kapatırsınız. Daha önce bu tarz bir özellik Facebook üzerinde de vardı.

Otomatik Video Oynatmayı Kapatmak

Ana sayfa da gezinirken açılan bir videoyu kapatmak için, Ayarlar- Video Seçenekleri yazan menüye gelelim. Burada yer alan Otomatik video oynatma seçeneği yazısını görürsünüz. Artık buradan kolayca bu özelliği Pasif duruma getirerek, Ana sayfa da gezerken bu can sıkıcı olayı yaşamayacaksınız. Otomatik Video oynatma konusunda, ana sayfa da yapılan gezinmeler de hemen açılan videolar eminiz sizinde canınızı sıkıyor. Ama bu dediklerimizi yaptığınız zaman artık sıkıntı kalmayacak.

Twitter son yapılan güncellemelerin ardından bu tip bir özelliği getirdi. Otomatik bir şekilde başlayan Video oynamaları elbette insanların canını fena şekilde sıkarken, ayrıca bazen istenmeyen videolar da direkt olarak açılıyor. Bunları da engellemek gerektiği için, otomatik video seçeneklerini hemen kapatın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir