Genel

İnstagram’a çoklu profil desteği geliyor

İnstagram’a çoklu profil desteği geliyor

           İnstagram’a çoklu profil desteği geliyor.  Son yıllarda kendini farklı alanlarda oldukça geliştiren Facebook, İnstagram’ı satın almıştı. Şimdiler ise İos platformu için yepyeni özelliklerle sunulması bekleniyor. İnstagram’a çoklu profil desteği geliyor, haberleri de bu alanda kullanıcıları sevindirecek yenilikler arasında yer alıyor. Güçlü özelliklerinin yanında oldukça da popüler bir sosyal platform olan İnstagram, Facebook sonrasında çok daha güçlü özellikler kazanmaya başladı.

INSTAGRAM’A ÇOKLU PROFİL DESTEĞİ GELİYOR

Yapılan ilk yenilikler arasında filtre vb özellikler bulunmakta idi. Kullanıcılar bu alanda tek hesap üzerinden birden fazla İnstagram hesabı kontrol etmek istemekte ve bu isteklerini yetkililere ileterek bu alanda çalışmaların başlamasını sağlamış olmaktadırlar. Gelen teknoloji haberlerinde İos platformu için bu istekler ışığında yeni bir güncelleme yayınladığı belirtilmektedir. 7,12,0 versiyonu ile kullanıcılara sunulan İnstagram’ın bu yeni versiyonu ile bir çok kullanıcı çoklu profil desteği uygulamasını kullanmaktadır. Aynı cihaz üzerinde birden fazla hesap kullanabilme imkânı verilecektir. Farklı hesaplardan giriş yaptıktan ekrana giriş yapılan hesaplar gelecek ve bu hesaplar arasında seçimler yaparak giriş yapılmasına olanak verilecektir.

INSTAGRAM’A ÇOKLU PROFİL DESTEĞİ GELİYOR

Yeni hesap eklemek için ayarlar kısmından giriş yaparak hesap ekle seçeneğini kullanmak yeterli olacaktır. Yapılan teknoloji incelemelerinde Facebook markası altında bulunan İnstagram’ın çok daha mükemmel özelliklerle donatılacağı ve kullanıcı açısından da daha pratik kullanımlar ortaya çıkarılacağı düşünülmektedir. Şimdilik İOS kullanıcıları için yayınlanan bu sürümün çok yakında Android kullanıcıları içinde yayınlanması bekleniyor. Ancak bu alanda herhangi bir resmi açıklama ya da somut bir adım atılmış gibi görünmüyor. Sohbet programları içerisinde Facebook, Messenger üzerinde de bazı yenilikler yapmakta ve bu alanda önüne geçen farklı programlara karşı kendi popülaritesini sürdürme hedefinde olmaktadır. Her geçen gün kullanıcı sayısını artıran Facebook, İnstagram’ı bünyesine katarak çok başarılı kullanımlar ortaya çıkarabilecektir.

İnstagram’a çoklu profil desteği geliyor
İnstagram’a çoklu profil desteği geliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir