Donanım Teknoloji

12.9 İNÇ İPAD PRO’NUN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Apple 12.9 inç ekranı ile oldukça ses getiren İpad Pro ile gündem oluşturmuştur. Şimdilerde 12.9 inç İpad Pro’nun çıkış tarihi belli oldu. Geçtiğimiz Eylül ayında Hey Siri etkinliği düzenlenmiş ve bu etkinlikte İpad Pro resmen açıklanmıştı. Yapılan açıklamalar içerisinde çıkış tarihi ile ilgili sadece Kasım ayı işaret edilmiş ve sonraki tarihlerde açıklanmak üzere etkinlikte sadece cihazın özellikleri tanıtılmıştı.

Gelen teknoloji haberlerine göre İpad Pro’nun spesifik çıkış tarihi açıklandı. Haberin kaynağı 9to5Mac olmakta ve Apple’ın İpad Pro’yu 11 Kasım tarihinde tüm online mağazalarda hatta reel satış noktalarına satışa sunacağı belirtilmiştir. Sadece İpad Pro değil, Smart Keyboard ve Apple Pencil donanımları da bu cihaz ile birlikte satışa sunulacağı belirtilmiştir.

Yapılan teknoloji incelemelerinde oldukça üst düzey bir performansa sahip olacağı düşünülen bu cihaz ve donanımlarının piyasalarda oldukça fazla alıcı bulacağı düşünülmektedir. İpad Pro’nun 799 dolardan başlayan fiyatlarda piyasalara çıkacağı belirtilirken Smart keybord 169 dolar ve Apple Pencik ise 99 dolardan piyasalarda yer alacağı da belirtilmiştir.

2 thoughts on “12.9 İNÇ İPAD PRO’NUN ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir