Sponsor Yazılar

TAŞINMA SIRASINDA ÜRÜNLER NASIL KORUNMALI?

İstanbulda ve diğer şehirlerimizde yaşayan birçok insan son dönemde yeni evlerine taşınma kararı alıyorlar. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bu taşınma trafiği daha da artıyor. Yavaş yavaş istanbul nakliye firmaları da rekabetten payını koparmaya çalışıyor. Müşteriler ise bu rekabete kurban gitmemek için en uygun ve hesaplı fiyattan bir firma ile anlaşmaya çalışıyor. Lakin yanlış ambalajlama ve paketleme çoğu zaman büyük sorunlar ortaya çıkartabiliyor.

Eğer eşyalarınız zarar görsün istemiyorsanız iyi bir istanbul nakliyat firmasıyla anlaşmanız gerekmektedir. Aksi takdirde eşyalarınızı güvenmediğiniz kişilere teslim etmiş olursunuz. İstanbul ilinde çok fazla firma olduğu için rekabet anlayışı dolayısı ile firmalar işini profesyonelce yapmaya çalışmaktadır. Bazen olası kazalar meydana gelebiliyor. Bunlardan sizin mağdur olmamanız için ellerinden geleni yaptıkları gözler önünde.Eşyalarınızı paketlerken kırılgan olan eşyalarınızı kolilere yerleştirdiğiniz esnada sert cisimler ile bir araya koymayın. Aksine yumuşak eşyalarınız ile bir araya koymanız ve cam türündeki eşyalarınızı yumuşak eşyalarınız ile muhafaza etmeniz değerli eşyalarınızı korumanızda yardımcı olacaktır.

Değerli eşyalarınızı yanınızdan ayırmamaya dikkat edin. Herhangi bir kayıp durumunda karşı firmayı mağdur etmemek için firmalar düzenli olarak sizi elinizdeki değerli eşyaları yanınızdan ayırmamanız gerektiği ile bilgilendirir. Bu bilgilendirmeleri dikkatle dinleyin ve elinizden geldiğince uymaya çalışın. Para ve benzeri eşyalarınızı bankalara yatırarak güvencesini sağlayabilirsiniz. Çünkü yeni evinize taşındığınız vakit hırsızlar için açık hedef olabilmektesiniz. Bu da size büyük sorun teşkil eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir