Sponsor Yazılar

Sony Servis

Sony bir dünya markası olup, sizlere kaliteli ve oldukça profesyonel ürünleri sunmaktadır. Üretilen ürünlerin arasında bulunan ve en çok tercih edilen ürünlerden birisi Televizyon olup, kaliteli HD görüntüleri ile ve en önemlisi ise uygun fiyatları ile müşterilere cazip gelmektedir. Sony markası aynı zaman da birçok elektronik eşya konusunda bir çağır atlamış olup, son teknolojinin sunduğu olanaklardan fazlası ile yararlanmaktadır. Bu durum aynı zaman da sizlere oldukça alternatif yöntemleri beraberinde getirmektedir. Sizlerde bu ürünlerden yararlanmak isterseniz hemen gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Sony Servis Hizmeti İçin Tıklayın!

Sony servis olarak sizlere özel servis imkânı sunmakta olup, bu hizmeti oldukça profesyonel şekilde gerçekleştirmekteyiz. Bunun sebebi ise sizlere sunulan hizmeti sağlayan ekibimiz alanında eğitim almış kişilerden oluşmakta olup, bunların getirdiği imkânlar ile sağlıklı bir hizmet alacağınızın garantisini vermekteyiz. Firmamızın sizlere sunduğu çözüm odaklı hizmeti tamimiyle müşteri memnuniyeti adı altın da yapılmakta olup, sizlere sunulan en iyi hizmet bizleri mutlu etmektedir.

Bunun için tamimiyle müşteri odaklı çalışmalarımızı yapmaktayız. Sizlere sunulan hizmetlerimiz arasın da yer alan, 1 yıl parça garantisi adı altın da ürününüzün parça değişiminden sonra aynı parçanın tekrar arıza vermesi halinde parça değişimini tamamen ücretsiz şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Sony servis olarak bizlere ulaşmak için web sitemizi ziyaret ederek, sitemizde bulunan 7/24 aktif çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Bu çağrı merkezimizde sorununuzu bildirmeniz yeterli olacaktır.

konya medyum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir