Sponsor Yazılar

Kaliteli Beyaz Eşyalara Kaliteli Servis : Koşuyolu Arçelik Servisi

Yirmi yılı aşkın süredir Koşuyolu ve civarında faaliyet gösteren ve Arçelik bakım ve onarım hizmetleri sağlayan Koşuyolu Arçelik servisi, Arçelik beyaz eşya ürünlerinde bölge halkının yaşadığı arızaların analizi, onarımı, bakımı ve tamiratı konusunda üst düzey kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Kaliteli servis hizmetleri ve alanları hakkında deneyim sahibi personelleri sayesinde müşteri portföyünü her geçen gün arttıran firmamıza, istenilen saatte haftanın her günü ulaşmak mümkündür.

Yedi yirmi dört faaliyet gösteren çağrı merkezi sayesinde tüketicilerin, beyaz eşyalarında ortaya çıkan arızalarına anlık müdahale etmektedir. Anlık müdahale konusunda ikincil bir ekstra avantajı olan firmamızın, Koşuyolu ve civarında gün içerisinde sürekli olarak bulunan gezici araçlarıdır. Her türlü teknolojik ve gerekli ekipmana sahip teknik personelin bulunduğu firma araçlarımız, gezici bir vaziyette bölgede bulunmaktadır.

Bu şekilde müşteri hizmetlerimize gelen arıza bildirimlerine hızlı bir şekilde Acıbadem Arçelik Servisigezici araçlarımız aracılığı ile müdahale edilebilmektedir. Müşteri hizmetlerimizi arayan müşterilerimizin adresleri ve ürünlerinde karşılaştıkları arıza hakkında oldukça ayrıntılı bilgiler vermesi hizmetin süratini arttırdığı gibi aynı zamanda kalitesini de artırmaktadır.

Bu gibi çeşitli avantajlar ve açık ilgiler sayesinde arızasının çok hızlı bir şekilde tespiti gerçekleştirilen ürünün onarımı yerinde gerçekleştirilmeye uygun ise anında arıza giderilmektedir. Ancak bulunduğu yerde giderilemeyecek boyutta bir arızası bulunan beyaz eşya ürünleri, firmamızın servis merkezine getirilmektedir. Bakım, tamirat ve onarım konusunda gerekli olabilecek ve ihtiyaç duyabilecek her çeşit malzeme, cihaz ve ekipmanın yer aldığı servis merkezimizde son teknoloji ürünü cihazlar sayesinde hızlı ve kaliteli bir şekilde onarım gerçekleştirilmektedir.

Ancak arızalı bazı Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinde arızalı olan parçanın değiştirilmesi icap etmektedir. İşte böyle durumlarda sadece Arçelik şirketinin kendi fabrikalarında ürettiği orijinal yedek parçaları kullanmaktayız. Bu sayede ucuz, dayanıksız ve kaliteli sahte ürünler ile ürünün ömrünün kısaltılmasına ve sık sık aynı arızayı tekrarlamasına engel olunmaktadır.

Kalitesini ve güvenirliliğini kanıtlamak amacı ile Bostancı Arçelik Servisi, onarımını yaptığı ürünü bir yıl süre ile aynı arızaya karşı sigortalamaktadır. Bu sayede aynı arıza ile karşılaşıldığında müşterimize ücretsiz servis hizmeti sunulmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir