Sponsor Yazılar

Kalite Belgelendirme Eğitimi

ISO standartları tek bir şekilde tanımlanması elbette k mümkün değildir. Kendi içlerinde farklı sistemler bulunurken, bunlar arasında olan kalite yönetimi ise; ISO 9001 şeklinde tanımlanıyor.  Kalite yönetim sistemi belgelerini almak için ise, bazı merkezler tarafından verilen eğitimlere katılmak gerekmektedir. Böylelikle, kalite belgelendirme eğitimi sonrası katılım sağlayan kişilere ise onaylı bir belge teslim edilecektir.

ISO 9001 belgesi

                Mevcut olan kuruluşun desteklenmesi, sürekli olarak gelişip büyümesi adına yardımcı olabilecek bir belgedir. Yaptığınız işin ön planda tutulması ve rekabet ele alındığında avantaj sağlaması adına destek olacaktır. Genel olarak her tip ve her ölçekte ki kuruluş için avantajları bulunmaktadır. Böylelikle, ISO 9001 kalite yönetim sistemi dahilinde, operasyon süreçleri daha iyi ele alınacak ve hizmet kalitesi de üst düzeyde tutularak, müşteri memnuniyeti artırılacaktır.

Dünya da yaygın bir şekilde kullanılan bu sistem; hizmet ve performans açısından sürekli gelişim ve değişime imkân sağlamaktadır. Bahsetmekte olduğumuz kalite belgelendirme eğitimi alan kişiler ise, aşağıda ki yeterlilikleri kazandıkları yönünde yorumlar yaptılar.

Katılan ve belgelendiren kişiler

  • Hata payları en aza indi
  • Rekabet piyasasında avantaj sağlandı
  • Yeni müşteri ilişkileri kurmak daha kolay
  • Yapılan işlerde güven kazanıldı
  • Ürün ve hizmetlerin daha kolay geliştirilmesine alan açıldı

Sizlerde eğitim merkezleri ile görüşerek, kalite yönetim sistemi eğitimlerine katılarak, belgelerinizi alabilirsiniz. Bu konuda fiyat ve detayları, yetkili kişiler ile görüşmeniz daha doğru olacaktır.

vayachollo.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir