Sosyal Medya

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

İnsanlar artık Facebook hesaplarını kullanmaktan çekiniyorlar yani Facebook artık günlük hayatımızı tamamen meşgul ettiğinden dolayı ve bilgilerimizin bir çoğuna ulaşabildiği için Facebook’tan çekilmek istiyorlar. Facebook hesabı nasıl silinir?

facebook-hesabini-silme-shifdelete-net

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Yukarıda da dediğimiz gibi Facebook’un artık bilgilerimize kolay bir şekilde ulaşabilmesi nedeniyle ve bizlerin hakkında çok fazla bilgiye sahip olduğu için insanlar Facebook’dan çekilmek istiyorlar veya Facebook’a kayıt olmaktan çekiniyorlar. Facebook hesabınızı silebilirsiniz fakat bu işlemi nasıl yapacaksınız? Facebook hesabını silmek için mail mi atmak gerekiyor yoksa bir sayfa üzerinden Facebook hesapları silinebiliyor mu?

Facebook hesabınızı bir sayfadan üzerinden hızlı bir şekilde silebilirsiniz. Sizlere aşağıda linkini vereceğimiz sayfa üzerinden ”hesabımı sil” butonuna basarak anında Facebook hesabınızı deaktif edebilir yani silebilirsiniz fakat unutmayın; ”Bu silme işlemiyle birlikte Facebook hesabınız tamamen silindiğinden dolayı bir daha geri Facebook hesabınızı açamazsınız.” Diğer bir yandansa; ”Facebook hesaplarınızla birlikte uygulamalarınız, sayfalarınız, gruplarınız, mesajlarınız bir daha döndürelemez bir şekilde silinir.” Facebook hesabınızı silmeden önce mutlaka bir kaç kere düşünün ve öyle hareket edin.

Facebook Hesabını Silmek İçin Link

Facebook hesapları şu link üzerinden ”hesabımı sil” butonuna basılarak anında silinebiliyor. İşte o Facebook hesabını silmek için işe yarayan link; ”https://www.facebook.com/help/delete_account” 

Bu link üzerinden facebook hesaplarınızı silebilirsiniz fakat yukarıda dediklerimize göz atarsanız ve önem verirseniz yapacağınız bir yanlıştan dönebilirsiniz. Facebook hesabınızı silmeden önce bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir