İncelemeler Oyunlar

RAİNBOW SİX SİEGE YAPIMI TAMAMLANDI

Kapalı beta testleri sırasında oldukça büyük ilgi toplayan Rainbow six siege yapımı tamamlandı.Ubisoft tarafından geliştirilen bu oyun 31 Ekim itibari ile çoğaltılmaya hazır hale getirilmiştir.

13 Ekim’de piyasalarda olması beklenen oyun planlanan tarihte çıkmamıştı. Erteleme nedeni olarak ise oyuncularına çok da mükemmel bir RainbowSix deneyini sunmak olduğu belirtilmişti. Gelen teknoloji haberlerinde yapımı erkenden tamamlanmış olsa da Aralık ayından itibaren satışa sunulacaktır. Bu aranın ana nedeni olarak ise Call of duty; Black Ops III, Star Wars; Battalefront gibi oldukça iddialı yapımların Kasım ayı içerisinde piyasalarda olduğu için olmaktadır.

Yapımının tamamlanmış olmasının yanında yeni bir özelliği içinde yeni bir tanıtım da yapılmıştır. Yapılacak teknoloji incelemelerinde GIGN adında özel bir birlik olarak adlandırılan bu yeni özelliğin Spetsnaz için gelmiş olabileceği vurgulanmaktadır. Kasım ayında piyasalarda oldukça büyük yapımların yer almasının ardından RainbowSix’in de Aralık ayında piyasalarda olması ile de oyun tutkunları için seçenekler giderek yenilenecek ve artacaktır.

One thought on “RAİNBOW SİX SİEGE YAPIMI TAMAMLANDI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir