Nasıl Yapılır

LookMark İle Apple Uygulamalar Nasıl İndirilir

Apple kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Uygulamaları indirirken bazen ciddi sorunlar yaşarsınız. İnternet paketiniz yetmez yada dışarıya çıktığınız için İndirmeler yardım kalabilir. Bu hataların giderilmesi için artık LookMark adlı bir uygulama programınız var. Tablet ve Bilgisayarlar üzerinde kolayca bu uygulamayı kullanarak, çok daha düzgün ve daha hızlı bir şekilde Uygulamaları indirmiş olacaksınız.
LookMark Uygulama Nasıl İner
LookMark adlı bu uygulama, Apple tarafından özenle tasarlanan ve yine özenle uygulamayı satın almadan, tamamen ücretsiz bir şekilde kurarsınız. Uygulamayı kurduktan sonra, rahatça indirme işlemlerini yaparsınız. İnternetiniz kesildi diyelim, yada GB olarak paketleriniz bitti. Ama üzülmeyin. LookMark kullanıyorsanız eğer, daha sonra bu uygulamayı unutmadan indirmiş olacaksınız. Sadece bu durumlarda geçerli olan bir durum değil. Her türlü kesilme her türlü indirmelerin yarım kalması durumunda bile, LookMark sayesinde daha sonra da indirmeye devam edersiniz.
LookMark Uygulaması çok yönlüdür. İçeriğine indirmek istediğiniz Uygulama adlarını yazarak, unutmadan ve başka zamanlar bile kolayca uygulama indirmesi yaparsınız. İşte bu tür bir uygulama ve daha yönlü bir kullanım imkanını size sunar. Sizde kolaylıkla belirlediğiniz Uygulama yada dosyaları indirirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir