Mobil Teknoloji

İphone 7 ‘ nin özellikleri

İphone 7

İphone 7 ‘ nin özellikleri

iPhone 7 hakkında bulunan tüm detayları bir araya topladık. Peki, iPhone 7 ne zaman tanıtıma çıkarılacak? iPhone 7 özellikleri ve fiyatı ne olacak? İşte karşınızda iPhone 7!

Apple’nin bu sene içinde tanıtımını yapmasını beklediğimiz iPhone 7 modeli hakkında birçok fazla şey yazıldı çizildi. iPhone 7’nin hangi özellikler ile geleceği, ne zaman tanıtımı yapılacağı ve fiyat etiketinin ne kadar olacağına yönelik yüzlerce onlarca iddia bulunuyor.

Bizde bu makalemizde iPhone 7 hakkında tüm bilinmekte olan ve gerçekleşmesi muhtemel olacak olan iddiaları bir araya topladık. Peki iPhone 7 ne zaman tanıtıma çıkarılacak?

iPhone 7’nin tanıtım tarihi olarak her iPhone serisinde olduğu gibi eylül ayında olacak. İos 10  Veya yeni bir yapılandırmaya gidilmesi durumunda iOS X işletim sistemiyle aynı anda tanıtımı yapılacak olan iPhone 7’nin, Eylül ayında tanıtımı yapılmasından sonra Kasım ayı içinde satışa çıkarılması bekleniyor.

iPhone 7 ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin anavatanı olan Amerika’da 649 dolardan başlamakta olan fiyat etiketiyle satışa çıkarmıştı. iPhone 6s 16 GB modeli 649 dolar fiyatıyla satıştayken iPhone 6s Plus 16 GB 749 dolar ücretle Apple Store’de satışı yapılıyor. iPhone 7 ücreti ne kadar olacka?

İphone 7
İphone 7

e 7 ücreti hakkında çok değişik ön görülemiz bulunuyor. Eğer Apple , 16 GB baz alınan modelden vazgeçerse, iPhone 7’nin baz modeli olarak 64 GB depolama birimine sahip olacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir