Mobil Teknoloji

İOS Cihazlarda Sunum Yapabileceğiniz 4 Program

Sunum yapmak hayatımızın pek çok zamanında karşımıza çıkan durumlardan biri. Kimi zaman öğrenciyken hazırladığımız ders ya da ödev sunumları ile kimi zaman da iş hayatında hazırladığımız performans sunumları ile bu durum ile karşı karşıya kaldık ancak geçmişten günümüze sunumlarında değiştiği bir gerçek. Son yıllarda eskiden olduğu gibi tek bir sunum hazırlama aracına mahkum değiliz. Artık birbirinden farklı çok daha özgün ve kaliteli sunumlar yapabiliyoruz ve bunları cep telefonu, tablet gibi cihazlar üzerinden de rahatlıkla yapabiliyoruz.

Biz de bu yazımızda dünyanın en çok kullanılan işletim sistemlerinden biri olan iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden rahatlıkla sunum yapabileceğiniz programları sizin için bir araya getirdik.

1- Canva

En fazla kullanılan sunum araçlarından biri olan Canva listemizde ilk sırada yer alıyor. Sunduğu ücretsiz özelliklerin yanı sıra sürükle bırak teknolojisi ile de basit bir kullanım sağlayan uygulamayı tablet, cep telefonu ya da bilgisayar gibi farklı cihazlar üzerinden rahatlıkla kullanabilir ve herhangi bir uyum sorun ile karşılaşmazsınız. Ek olarak hazırladığınız sunumu arkadaşlarınızla paylaşıp ortak bir dosya haline getirerek üzerinden beraber çalışma şansına da sahipsiniz.

2- Prezi

Masaüstü versiyonu ile sunum hazırlamak isteyenlere farklı deneyimler sunmayı başarmış olan Prezi, bu başarısını iOS işletim sistemi için ürettiği uygulamayla da başarmayı sağlıyor. Özellikle farklı ve özgün yapıda sunumlar oluşturmak isteyenlerin tercihi olan Prezi, basit kullanımının yanı sıra her cihazda çalışmasıyla da kullanıcılar arasında popüler bir noktada yer alabiliyor.

3- Microsoft PowerPoint

Klasik sunum araçlarından şaşmak istemeyenlerin tercihi olan PowerPoint, yılların eskitemediği o sunum şablonlarını mobile taşıyor. Her iOS cihazından uyumluluk sorunu yaşamadan çalışan PowerPoint, yenilikçi sunumlardan ziyade kısa sürede ve basit bir şekilde sunum hazırlamak isteyenlerin ihtiyacına cevap veriyor.

4- Keynote

Listemizin en son sırasında ise belki de iOS’un en popüler sunum yapma uygulamalarında biri olan Keynote yer alıyor. Basit ve etkili çözümler sunan keynote yolda, otobüste kısacası her yerde rahatlıkla sunum yapma imkanı sağlıyor. Hazırlanan sunuma fazla vakit harcamak istemeyen insanların tercihi olan keynote popülerliğini uzun süre daha koruyacağa benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir