Mobil Teknoloji

Android İçin Peach Vakti Yeni Sosyal Ağ Şimdi Android’de!

Her geçen gün yeni bir tanesi ile karşılaştığımız sosyal ağlan aralarından son dönemin en iddialısı olan Peach Android platformu için geldi. Vine’ın yaratıcılarından Don Hoffman’ın imzasını taşımakta olan bu yeni sosyal ağ yaklaşık ay önce iOS kullanıcıları için gelmişti.

Sosyal ağlar gelişmeye son hız devam etmekte. Bir yandan mevcut ağların farklı mobil platformlarında buluşmasına tanık olurken, bir yandan da yeni sosyal ağlara merhaba diyoruz. Geçtiğimiz ay iOS kullanıcılarına merhaba demiş olan Peach ( Şeftali ) isimli sosyal ağ son dönemin en çok konuşulanlardan biri olmayı başardı. Bu yeni ağın bu kadar fazla dikkat çekmesinin en büyük nedenlerden birisi olan Vine’ın yaratıcılarından Don Hoffman tarafından hayata geçirilmiş olmasıdır.

Bu Yeni Uygulama Neler Getiriyor?

Peach isimli sosyal ağ, iOS platformunda beklediğini bulmuş olacak ki, sadece 1 ay geçtikten sonra hemen Android kullanıcıları ile buluştu. Yeni bir durum güncelleme uygulaması olan Peach, birçok yoldan durumunuzu paylaşmanızı sağlamakta. Sosyal ağ üzerinde düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşmak için fotoğraf, metin , GIF, video ve uygulamanın sihirli sözcükler olarak isimlendirdiği birçok farklı yöntemi kullanabilirsiniz.

Google Play Store‘dan ücretsiz bir şekilde sunulmuş olan Peach uygulaması Android kullanıcılarında ilgisini baya çekmiş gibi görünüyor. Uygulama mağazasında şimdiden yüksek puan toplamayı başaran Peach’e yalnız bireysel kullanıcıların değil kurumsal şirketlerin de ilgisini toplamaya başladı. 9to5google’ın vermiş olduğu bilgilere göre, Chicago Tribune ve Huffington Post gazeteleri resmi olarak Peach hesabı oluşturup paylaşımlara başlamış durumda. Bu yeni uygulama beklenen patlamayı gerçekleştirebilecek mi ? Bakalım.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir