İnternet

Google, Turistler için Yeni Seyahat Uygulamasını Geliştirdiğini Açıkladı!

Dünya genelinde an ve an farklı turistler sürekli değişik ülkelere seyahat ediyor. Bu nedenle yaşanan zorlukları fark eden Google almış olduğu kararlar doğrultusunda artık turistlere rehberlik edecek bir uygulama geliştireceğini açıkladı. Turistler için daha önce geliştirmiş olduğu dağınık servislerini toparlama sürecine koyulan Google, Tüm bu hizmetlerini bir çatı altında toplayarak yeni bir ara yüz geliştirme sürecine koyuldu.

Çoğu kişinin bildiği üzere Google Haritalar üzerinden takip ettiğiniz her ülkenin haritasına rahatlıkla ulaşabiliyor ve tüm ayrıntısına kadar takip edebiliyorsunuz. Hatta o ülke ile birlikte en önemli mekanları dev arama motoruna arattığınızda bile Google size tonlarca öneri sunuyor. Esasında Google’ın şuan ki sağladığı hizmetler teknoloji ile içli dışlı olan birisi için oldukça ideal seviyede fakat firma bunu Google Trips adında yeni bir uygulama ile seyahat severlere sunmayı hedefliyor.

Google Trips uygulamasının amacından bahsedecek olursak, Tatil ya da İş amaçlı başkla ülkelere seyahat sürecinde bulunan insanlara rehberlik edecek. Uygulamanın en büyük özelliklerinden bir tanesi internete bağlı olmadan kullanabilmeniz. İnternetin olduğu konumlarda uygulamayı bir defa güncelleyip daha sonra bağlantınızın kesildiği zaman dilimlerinde kaldığınız yerden içerikleri gözlemleyerek yolunuza devam edebiliyorsunuz tek yapmanız gereken gideceğiniz yer hakkında uygulama üzerinden araştırma yapmanız ve bunu cihazınıza indirmeniz olacak.

Google Trips uygulamasını daha önce kullanan kişilerin gittikleri ülkelerde ki restoran ve kafeler de gerçekleştirdikleri öneriler ile size en sevilen mekanların hizmeti sunuluyor. Google’ın yeni uygulaması olacak Trips’i toparlayacak olursak seyahat sürecinde harita ile uğraştırmadan size anında çözüm geliştirecek.

Piyasaya çıkacak olan uygulama ilk olarak Android telefonlarda boy gösterecek gibi duruyor. BETA versiyonuna hemen erişim sağlamamız çok kolay olmayacak gibi duruyor. Google tarafından önümüzdeki aylar muhtemelen yaza doğru gerçekleştireceği bir resmi lansman ile uygulamanın tanıtımını yapacağını düşünüyorum.

Merak edilen konulardan bir tanesi de uygulamanın Türkiye’de yayına çıkıp çıkmayacağı oluyor. Çünkü Google Now Kartlar özelliğini daha yeni ülkemizde kullanıcıların huzuruna sunmuştu. Tüm bu cevaplar ilerleyen aylarda netleşecek.

office 2019 satın al

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir