İncelemeler

Xiaomi Mi 5’in Tüm Özellikleri Belli Oldu!

Çin merkezli şirket olan Xiaomi’nin önümüzdeki hafta duyurmasını beklediğimiz akıllı telefon modeli Xiaomi Mi 5’in özelliklerinin tümü belli oldu.

Barselona‘daki MWC 2016 etkinliğinde tanıtılacak olan cihazlar arasında yer alan Xiaomi Mi 5‘in özellikleri, GizChina tarafından tamamen sızdırıldı.
3 GB RAM ve 4 GB RAM versiyonları ile gelecek olan cihazın özellikleri ise fazlasıyla etkileyici. Her iki versiyonunda da 5.15 inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğe sahip ekranı bulunacak.Qualcomm’un son çözümü 2.15 GHz hızında çalışacak olan 4 çekirdekli Snapdragon 820 adlı işlemcinin bulunacağı modeller, 32 GB dahili hafıza / 3GB RAM ve 64 GB dahili hafıza / 4 GB RAM olacak şekilde kategorize edilecek.

Cihazların her ikisinde de OIS ve Lazer otofokus özellikli 4 MP çözünürlüğünde ön kamera ve 16 MP çözünürlüğünde arka kamerası yer alıyor. Fakat GizChina’ya göre cihazın 4 GB lik versiyonunda 26 MP çözünürlüğüne sahip arka kamera yer alabilir, ki bu gerçekleşir ise Xiaomi Mi 5 en yüksek çözünürlüğüne sahip kameraya sahip olmuş olacak.

Cihazın farklı özelliklerine bakacak olursak USB Type-c, LTE bağlantı desteği ve microSD kart, Qualcomm 3.0 hızlı şarj desteği, çift SIM kart, 3000mAh gücüne sahip bataryası olacağı belirtilmekte.

24 Şubat tarihinde duyurulacak ve 26 Şubat‘ta satışa sunulacak olan Xiaomi Mi 5’i şimdiden merakla ve heyecanla bekliyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir