İncelemeler

Huawei uygun fiyatlı telefon Enjoy 5S’te parmak izi sensörüne yer veriyor

Uygun fiyatlı akıllı cihazlarında artan özellikleri ile piyasa da belirgin bir kalite artışı sağlanmaktadır. Bu alanda yeni bir adım olarak Huawei uygun fiyatlı telefon Enjoy 5S’te parmak izi sensörüne yer veriyor. Ayrıca parmak izi sensörünün yanı sıra 2 GB Ram özelliği ile de oldukça fazla konuşulacak özellikleri ile de dikkat çeken bir cihaz olmaktadır. Giriş seviyesi kullanıcılarına hitap eden Encoy 5, Ekim ayında duyurulmuştu. Devamı niteliğinde olacak olan Encoy 5S’te çok fazla ara verilmeden tanıtılmış oldu. Parmak izi sensörünün bulunması ile dikkat çeken cihaz, giriş seviyesinden orta seviye kullanıcılarına kadar yüksek özelliklere sahip olmaktadır.

5 İnç ekran büyüklüğü ile geniş ekran kullanmayı seven kullanıcılar için önemli bir büyüklük olmasının yanında sunduğu HD çözünürlükte IPS ekran kullanmaktadır. İşlemci olarak ta 8 çekirdekli özelliğe sahip olmakta ve Media Tek MT6753T işlemcisinin gücü ile çalışmaktadır. Hız olarak 1,5 GHz hıza sahip olan cihaz, 2 GB Ram gibi güçlü özelliğini 16 GB dâhili depolama alanı ile tamamlıyor. Gelen teknoloji haberlerinde 13 mp arka kamerası ve 5 mp ön kamerası bulunduğu belirtilmekte ve bu özellikleri ile de pek çok orta düzey telefonlarla yarışır özelliklere sahip olmaktadır. İşletim sistemi olarak Android 5.1.1 Lollipop tabanlı seçenek kullanmakta ve Emotion 3.1 ara yüzü ile de oldukça kullanışlı bir cihazla karşı karşıya olmaktayız.

Çift sim kart özelliği ile farklı bir kullanım özelliği daha eklenen cihazın pil kapasitesi olarak 2200 mAH desteği sunması da orta düzey özellikleri arasında yer alıyor. Yapılacak teknoloji incelemelerinde nasıl bir performansının bulunduğu ortaya çıkacak olmakta ve 187 dolar fiyat aralığı ile 10 Aralık’tan itibaren piyasalarda olması beklenmektedir.

4 thoughts on “Huawei uygun fiyatlı telefon Enjoy 5S’te parmak izi sensörüne yer veriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir