Genel

Yeni Samsung Galaxy Note Ürününün Adı Resmileşti!

Samsung firmasının geliştirmiş olduğu yeni Galaxy Note ürüne dair detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Yılın neredeyse en etkili ürünlerinden bir tanesi Galalxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini geride bırakmak için çalışmalarda bulunan Samsung’un Galaxy Note yapısına ait olan yeni üyesini çok kısa bir süre önce sahip olacağı özellikleri hakkında kullanıcılara açıklama yapmıştı.

Bahsi geçene ürün hakkında gerçekleştirilen farklı haberlere göre birden fazla açıklamalar ve ürünün ismi Galaxy Note 7 olarak ifade ediliyordu. Bu işlemin ana nedeni ise , Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile neredeyse yeni bir mobil ürüne imza atan Samsung firmasının bu cihazlara nazaran bir numara geriden gelen Galaxy Note’u bir adım atlatarak sunmasını hedeflemesi sonucunda ortaya çıkmıştı.

Ekran%20Resmi%202016-06-22%2015_22_44[1]

Özetle en son çıkacak olan Galaxy NOte 5’ten hemen sonra Galaxy Note 6 yerine direkt olarak Galaxy Note 7’nin gelmesi gündemde boy gösteriyordu. Bu durum uzun bir süre boyunca konuşulsa bile, Artık hemen hemen çoğu kişinin cihazının ismini Galaxy Note 7 olarak anımsamaya beraberinde bu tarz bir lanse etmeye başladığı görüldü. Bunun dışında cihazın gerçekten de bu tarz bir isim ile karşımıza çıkacağı resmi olarak açığa kavuştu.

Mobil telefon sektöründe sızıntı ustası olan Evan Blass, Yeni Galaxy Note’a ait olan isim görselinin paylaşarak altında onaylandı ibaresini ekleyerek bekleyenler cihazın Galaxy Note 7 isim ile geleceğini açıklamış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir