Genel İncelemeler Oyunlar

Shards Of War Yeni Güncelleme Geliyor

Modern Askeri savaş oyunu olan Shard Of War oyununda, tamamen yeni güncelleme ve tamamen farklı boyutlar hakim. Robotlarla beraber, savunma amaçlı ve yeni teknolojik daha üstün Silahların var olduğu bir dünya anlatılmış. Savaş oyunları arasında dikkatleri üzerine çeken ve her bölümde yeni heyecanlara yol açan güzel ve sistematik bir oyun. Bu oyun sayesinde, savaşırken hız kesmeyen bir strateji içinde olacaksınız.

Shard Of War oyununa yeni bir güncelleme ekleniyor. Bu güncelleme sayesinde “Çoklu Oyuncu” seçenekleri geliyor. Artık arkadaşlarınızla beraber, bu savaş dünyasında yalnız değilsin. Daha çok savaşacak ve güç kaybetseniz de, arkadaşlarınız tarafından gücünüzün artacağı oyun seviyesiyle siz daha güçlü olacaksınız.

Can Arttırma güncellemesi de geldi. Diyelim ki bir arkadaşınız öldü. Ama onda can sağlık özelliği vardı. Ondan hemen siz alarak, siz kullanmış olacaksınız. Arkadaşlarınızın ve sizin canınız artarken, savaşma hırsınız da bu sayede yükselmiş olacak.

Dünya Genelinde Turnuvalar olacak. Savaş oyunları arasında farkını bu derece yansıtan bir oyun ve turnuvalar sayesinde, oyun içinde daha çok özellik ve daha büyük farklar artık sizleri beklerken, sizde değişik güçte olan kişilerle savaşarak, güç kazanacaksınız. Shards Of War oyunu sayesinde, daha üstün başarı ve daha güçlü rakiplerle beraber turnuvalara yaparak, daha bol kazanç elde etmek sizin için mümkün olacak.

2 thoughts on “Shards Of War Yeni Güncelleme Geliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir