Genel İncelemeler

Raid And Rule Şafak vakti

“ Tank Oyunu” oynamak bazılar için vazgeçilmez bir tutku halini alır. İşte bunun arasında yer alan ve son zamanların gerçekten en çok oynanan oyunlarından olan Rai And Rule, çok daha özel ve daha donanımlı bir şekilde sizlerin karşısında oluyor. Oyun Modern savaşın bir parçası. Ama eski tarihlerde yer alan “ Tanklar “ ve soğuk savaşı da daha yakından anlatan bir oyun olmuş. Şafak Vakti oyununda, görsellikte ön planda. Görsellikle beraber, Grafik düzenleme ve daha iyi Kontrol tuş ayarları da getirilmiş. Oyun şimdi tamamen “ Türkçe” modunda tasarlanmış.

Şafak Vakti Yenilikleri

Oyun “ Türkçe” Özelliğiyle geldi. Strateji onları arasında son zamanların en çok dikkat çeken ve en çok oynanan oyunu. Android Google Play üzerinde de oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde indirerek, hemen oynamaya başlayabilirsin. Oyun içinde yer alan değişik taktik ve strateji özelliklerine kadar, her şekilde oyunun içinde kendinizi bulacaksınız. Aynı zamanda, strateji savaşları arasında, taktik ve silahlanma bakımından da diğer oyunlara oranla daha akılı ve daha gerçekçi bir şekilde tasarlanmış bir oyun.

Oyun içinde de zorla size satın aldıran bir özellik yok.Zaten Türkçe özelliğiyle beraber, ne isteniyorsa onu hemen bulmuş olacaksın. Şafak vakti yeni özellikleri ve Türkçe diliyle beraber gönülleri bir kez daha kazandı.

2 thoughts on “Raid And Rule Şafak vakti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir