Genel Sosyal Medya Yazılım

MİCROSOFT, WİNDOWS PHONE SKYPE UYGULAMASINI GÜNCELLEDİ

Dünya genelinde bir kullanıma sahip olan skype uygulaması, görüntülü iletişim ve mesajlaşma sağlayan bir program olmakta ve pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Şimdilerde Microsoft, Windows Phone skype uygulamasını güncelledi ve yeni bir sürüm yayınladı.
Skype v2.29.0.21 nolu sürümü ile kullanıcılarına çok daha yüksek bir performans sunmaktadır. Kısaca başlıca özellikleri incelendiğinde skype, ücretsiz bir iletişim platformu olmakta ve cep telefonlarından sabit telefonlara çok daha ekonomik çağrılar yapabilme imkânı vermektedir. Bu görüşmeler için iletişim kurmak istediğiniz kişilerin cihazlarında da skype kurulu olması yeteli olacaktır. Anlık mesajlar gönderebilir, ya da görüntülü mesajlar paylaşabilirsiniz. Gelen teknoloji haberlerinde yenilenen sürümün performansında iyileştirmeler yapıldığı belirtilmekte ve hata düzeltmeleri ile daha mükemmel bir iletişim ortamı oluşturulmuştur.
Anlık mesajlaşma programları arasında çok eski bir geçmişe sahip olan skype teknoloji incelemelerinde yüksek özellikleri ile dikkat çekmektedir. Windows Phone için yenilenen bu sürüm, dünya genelinde tüm Windows Phone kullanıcıları için geçerli olacak, bir özelliktir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir