Genel

iPhone 7’de Yer Almayacak Özellikler!

Apple firmasının oldukça merakla beklenen yeni iPhone’nun lanse edilmesine yaklaşık  dört aydan az bir zaman dilimi kaldı. Eylül ayı içerisinde tanıtılması beklenene gelecek telefon üzerinde bulunması istenilen fakat sızıntılarda yer almayan özellikleri sizlere listeledik.

Eylül ayına yavaş yavaş yaklaşmamamız sonucunda bir sonraki iPhone ‘a dair olarak bilgiler netleşiyor. Tedarikçi olarak ekiplerden gelen bilgiler merakla beklenene telefon hakkında büyük bir ipuçları sunuyor. Beklentiler oldukça yüksek durumda fakat iPhone modeli ara ürün değil Apple’ın amiral gemisi olarak karşımıza çıkacak fakat iPhone 7 olarak adlandırılması beklenen cihazda yetersiz seviyede özelliklerin bulunacağı kullanıcıları üzüyor.

iPhone’un Değişen Köklü Tasarımı

iPhone 7 sızıntıların tasarım konusunda oldukça büyük bir değişimlerin olacağı açıklanıyor. Eylül ayı içerisinde bizlere iPhone 6 / 6S tasarımına benzeyen bir ürün karşılaşabilir. Görünüm olarak çok fazla değişmese bile, Biraz daha incelen ve anten çizgileri de kasanın kenarlarına çekilmiş bir modeli görebiliriz.

Köşeden Köşeye Uzanan Ekran

150608_iphone_concept_1[1]

iPhone 5’ten bu yana her yeni iPhone model için ortaya atılan bu iddia iPhone 7 ‘de de görülmeyecek gibi duruyor. Bu tarz bir ekrana dair herhangi bir sızıntı olmayacağı gibi, Ortaya çıkan telefon kasaların cihazın ön tarafında klasik bir iPhone yapısını barındıracağını açıklıyor.

OLED Ekran Yapısı

iPhone-may-be-waterproof[1]

Yaklaşık olarak son birkaç yıldan beri gündemde olan iPhone’da OLED ekran düşünceleri kesin bir şekilde cihazda bulunacak fakat iPhone 7’de değil. Bu konu üzerinde Apple anlaşmalarını Samsung ile gerçekleştiği yönünde açıklamalar bulunmuştu büyük ihtimal önümüzde ki yıl içerisinde ki telefonlarda yer alacağını açıklayabiliriz.

Daha Güçlü Pil Tasarımı

Kullanıcıların Apple firmasından talep ettikleri yeniliklerinden bir tanesi de daha uzun kullanım ömrünü sahip yeni bir pil teknolojisinin cihazlarda kullanılma çıkması. Bu konu üzerinde iPhone 7’de hiçbir umudun olmayacağını söyleyebiliriz.

Çift Kamera Teknolojisi

iPhone-7[1]

Apple firmasını çift kamera desteği sunup sunmayacağı konusunda şu anda hala belirsizlikler bulunuyor. İnternet ortamında yapılan bazı sızıntılar iPhone 7 Plus modelinde bu özelliğe yer vereceği yönünde. Bu durumla birlikte, Böyle önemli teknolojinin neden büyük ekranlı model ile sınırlı seviyede olacağı için kesin bir açıklama bulunmuyor.

iPhone  7 üzerinde başlı başına olmayacak özellikler yukarıdakilerle sınırlı bakalım Apple ilerleyen dönemler içerisinde bu özellikleri ürününe ekleyecek mi merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir