Genel İnternet

Google Goals ile Hedeflerinizi Yeniden Değerlendirin!

Oldukça geniş ve hızlı bir tempoya sahip bir hayatınız varsa kendinize zaman ayırmanız büyük bir problem olabiliyor. Google, Geliştirmiş olduğu takvim hizmeti ile birlikte entegre ile görev yapan ve Goals adına sahip olan yeni bir özelliğini kullanıcıları ile paylaştı.

Google ile hummalı bir şekilde geliştirilen Goals sayesinde yoğun takvimlerinizin arasında kendinize zaman ve planlama oluşturmanız oldukça kolay çünkü geliştirilen bu özellik, Yoğun takvimlerinizin arasında gerçekleştirmek istedikleriniz için sizlere en uygun zamanı bulmanıza yardımcı oluyor.

Özellikle yeni bir alışkanlık kazanmak için sarf ettiğiniz zamanı doğru kullanmanız oldukça zor çünkü karşınıza farklı olaylardan sorunlar çıkabiliyor. Google Goals ile birlikte uygulaması tam burada devreye giriyor bu nedenle birlikte beklenmeyen durumlar karşısında farklı algoritmalardan yararlanarak yeni takvim ve zamanlama planı oluşturabiliyorsunuz.

Google bünyesinden çıkan bu uygulama da ana tabanı oluşturan takvim uygulaması, Google Goals ile birlikte onuncu yaşını kutluyor. Google kullanıcıları için sağlamış olduğu yeni uygulaması ile birlikte disiplinsiz çalışanları düzene oturmasına yardımcı olmak için elinden gelen her şeyi bu uygulama ile sağlıyor.

 Kendinize oluşturduğunuz takvim yapısı ile bir arada olan Google Goals an ve an o gün içerisinde neleri yapmanız gerektiğini size bildirim olarak gösteriyor ve zamanınızın yönetimi büyük oranda üstleniyor. Unutmayın etkili bir şekilde Goals üzerinden yararlanmak istiyorsanız tek yapmanız gerekenler takvimi düzenli tutmanız.

Goals-create_FINAL-259x530[1]

Google Play üzerinde bulabileceğiniz uygulamanın kullanımı da oldukça kolay durumda. Google Takvim üzerinde “Goal” yani “Hedef” belirleme seçeneğini seçtiğiniz andan itibaren karşınıza bir takım sorular geliyor. Bu sorular içerisinde “Hedef Belirle”, “Detay Belirt”, “Ne Sıklıkla”, “Devam Süresi” gibi soruları tek tık ile yanıtlayarak hızlı bir şekilde seçip en sonunda sizin için zaman bulma görevini Google Goals üstleniyor.

Verimlilik sürecinde gerçekleştirilirmiş en başarılı gelişmelerden bir tanesi Google Goals olacak gibi duruyor. Doğru bir kullanım sonucunda size büyük bir yarar sağlayacak olan uygulama hakkında görüşlerinizi bizimle yorum olarak paylaşabilirsiniz.

avast premier satın al

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir