Genel

GALAXY NOTE 4 İÇİN ANDROİD 6.0 MARSHMALLOW GÜNCELLEMESİ

Android 6.0 sürümü için meraklı bekleyiş devam ediyor. Popüler markaların amiral gemisi özelliklerindeki akıllı cihazlarında bu yeni sürün için geçişler başladı. Bunlar arasında olan Galaxy Note 4 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Macaristan üzerinde başlamış durumdadır. Diğer cihazlarda da yavaş yavaş görmeye başlayacak olduğumuz son Android sürümünü giderek daha fazla cihazda görmeye başladık.
Samsun modelleri arasında da bu bekleyiş devam ediyor. Galaxy Note 4’de bu alanda sıra bekleyenler arasında yer almakta idi. Gelen teknoloji haberlerinde Android 6.0 Marshmallow sürümünün Macaristan’da bulunan Note 4 kullanıcıları için başladığı belirtilmektedir. Note 4 kullanıcılarını bekleyen yenilikler arasında ise pil artırıcı Doze özelliği dikkat çekiyor. Bunların yanında Google Now On Tap ile de içeriksel arama sağlayıcısı da bulunmakta, bu yeni güncelleme ile telefonların performansında belirgin bir artış gözlenmektedir. Bu güncelleştirme sayesinde Note 4 kullanıcıları Air Command menüsü gibi yeni özellik kullanmaya başlayacak ve bu özellikte sunulan siyah zemin üzerinde beyaz renk tonlarında karalamalar yapabilecektir. S Pen kullanarak bu özelliği verimli bir şekilde kullanabileceksiniz. Hatta aldığını bu notları daha sonra yeniden kullanmak için kayıt etme imkânı da kadıköy escort sunulmaktadır.
Macaristan bu alanda ilklerle buluşan bir ülke olmakta ve bu ülke gibi bazı ülkelerde de Android 6.0 Marshmallow uygulamasının kullanılmaya başlandığı söylenebilir. Yapılan teknoloji incelemeleri bu Android sürümünün oldukça telefonlara performans anlamında çok fazla özellik katacağını göstermektedir. Google bu alanda bir analiz yaparak Android özelliği bulunan genel cihazlar içerisinde yüzde 3’lük bir kısmın bu yeni güncellemeye geçtiğini göstermektedir. Yapılan açıklamalarda 2016 yılı içerisinde Haziran 2015 sonrasında üretilen tüm cihazların bu yeni güncellemeyi alabileceği belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir