Donanım Yazılım

WİNDOWS 10’LU MİNİ BİLGİSAYAR KANGAROO

Hızla değişen teknolojiye ayak uydurmak günümüzde neredeyse imkânsız hale geldi. Özellikle bilgisayarlarda yaşanan son on yıldaki değişiklik adeta ışık hızında olmakta. Bu alanda bir yenilik daha geldi ve Windows 10’lu mini bilgisayar kangaroo, teknoloji dünyasının son geldiği nokta olmaktadır.

Masa üstü tüplü bilgisayarların kullanılmaya başlandığı devirlerden bu yana hızla değişen bilgisayar modelleri, giderek daha da küçülmeye başladı. Diz üstü bilgisayarlarla taşınabilir hale gelen cihazlar, tabletler ve akıllı telefonlarla cepte taşınabilir hale geldi. Gelen teknoloji haberlerine göre Kangaroo, cepte taşınabilen bir bilgisayar olmakta ve 2,24 GHZ hızına sahip olan cihaz aynı zamanda Intel Atom Z8500 işlemcisini kullanmaktadır.

Ram olarak kapasitesi 2 GB olan cihaz, 32 Gb eMMC depolama alanı ile de oldukça güçlü özelliklere sahip olduğu görülmektedir. Yapılan teknoloji incelemelerinde tablet ya da telefonlara bağlandığında bu cihazları ekran olarak kullanabildiği belirtilmiştir. Windows 10 home edition işletim sistemi yüklü olarak piyasaya sunulan cihazın 99 dolardan alıcılarının karşısına çıkması beklenmektedir.

One thought on “WİNDOWS 10’LU MİNİ BİLGİSAYAR KANGAROO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir